rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

I ako smijem da primijetim, sve gora obleka.
Chanel grmi i nadam se da će da prođe odlično, ali kontam da su ove 2 poslednje obleke bile jer nije više mogla da kešira na garderobu pa uzela prvo što su joj dali

Kakva vas obleka spopala? Je l' to haljina, kostim, ili uopšteno odevni predmet? :)

Foto: A. Knežević

mnieoAs.jpg

Pa scenski gledano je nebitan nastup, ali malo je i istorijski jer nije baš ustaljeno da izvođač iz Srbije nastupi na HRT-u, pa još u nekom prajm tajmu (koliko god da je bumerska emisija, mislim, tim i značajnije) 😁
Ali slažem se da je irelevantno šta je tačno scenski uradila, mislim eto imala je Tel Aviv, Zagreb i uskoro Madrid (možda bude i još nešto negde) kao različite vrste promo nastupa. Naravno da neće da bude očigledno lenja pa da svuda radi kopi-pejst PZE nastupa, tim pre ako će suštinski taj da se dešava u Torinu, nego eto malo izmišlja toplu vodu, menjaju stajlinge, dodaju pokrete itd, jaka stvar.

edit: nije mi bilo učitalo vaše poslednje poruke, izvinjavam se što ponavljam priču 😁

A ovaj plavušan da obuče gaće! :ROFLMAO:
View attachment 857
Ako je ovo Kosta, on radi brutalne obnažene fotke. Toliko su artistic da možeš sam da odlučiš koliko želiš da vidiš, prenosi poruke ravnopravnosti polova i umetničke slobode. Konstraktin tim i ona sama su na svetskom nivou, ko bi rekao da postoji ovoliko talentovanih ljudi u Srbiji, koji ne dobijaju dovoljno medijske pažnje i prostora.

Ako je ovo Kosta, on radi brutalne obnažene fotke. Toliko su artistic da možeš sam da odlučiš koliko želiš da vidiš, prenosi poruke ravnopravnosti polova i umetničke slobode. Konstraktin tim i ona sama su na svetskom nivou, ko bi rekao da postoji ovoliko talentovanih ljudi u Srbiji, koji ne dobijaju dovoljno medijske pažnje i prostora.
Stvarno, baš su dobre, ima na instagramu :LOL:

Ovde mu je više komercijalna strana, a i tu je odličan:
https://www.kostamushu.com/

Svaka čast!

Back