Pa #2 ili #3, isto nam se hvata.
Svakako bi bila ogromna prednost da posle izraelske kicerice nastupi cista umetnost, ali da li je #2 ili #3, nevazno skroz, svakako idemo rano
Ali ljudi, sve i da nije marketinški trik i drametanje (što smo presudili da jeste), nigde nisu napisali da se >>povlače sa takmičenja<<, nego da delegacija u trenutnom stanju neće dolaziti u Torino, to bukvalno znači live-on-tape u najgorem slučaju. Kakva crna Konstrakta kao druga po redu
Poslednji put pre Konstrakte kada sam ovoliko vatreno navijao za našeg predstavnika na nekom evrovizijskom takmičenju i bio siguran u odličan plasman,to je bilo još davno,pre sedam godina kada je Lena Stamenković išla na JESC 2015 u Sofiji,jeste prilično davno bilo,ali sećate se toga sigurno,tada sam bukvalno hvalio Leninu Pesmu na sve strane i bio sam ubeđen da će pobediti,a na kraju bila tek 7.mesto.Uostalom,to nam je poslednji,najskoriji plasman viši od 10.mesta na nekom,bilo kom evrovizijskom takmičenju,tj.poslednji put kada smo osvojili jednocifreno mesto i nadam se da će njen plasman Konstrakta nadmašiti.Iako je odabrana interno,RTS je tada imao čak i emisiju za predstavljanje pesme,što govori o tome koliko smo ozbiljno tada shvatili učešće,iako to čak nije ni bio odrasli ESC,nego JESC:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.