rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa #2 ili #3, isto nam se hvata.
Svakako bi bila ogromna prednost da posle izraelske kicerice nastupi cista umetnost, ali da li je #2 ili #3, nevazno skroz, svakako idemo rano

Ali ljudi, sve i da nije marketinški trik i drametanje (što smo presudili da jeste), nigde nisu napisali da se >>povlače sa takmičenja<<, nego da delegacija u trenutnom stanju neće dolaziti u Torino, to bukvalno znači live-on-tape u najgorem slučaju. Kakva crna Konstrakta kao druga po redu 😅

Naša umetnica u Tel Avivu

Foto: Guy Yechiely

1uL169S.jpg

Jy2qrmw.jpg

Wc6nz8i.jpg

Šta mislite,hoće li Konstrakta-In Corpore Sano,nakon samog ESC-a,rasturiti i na onom ESC TOP 250 tamo za idući doček Nove Godine (31.Decembra 2022.)?

Poslednji put pre Konstrakte kada sam ovoliko vatreno navijao za našeg predstavnika na nekom evrovizijskom takmičenju i bio siguran u odličan plasman,to je bilo još davno,pre sedam godina kada je Lena Stamenković išla na JESC 2015 u Sofiji,jeste prilično davno bilo,ali sećate se toga sigurno,tada sam bukvalno hvalio Leninu Pesmu na sve strane i bio sam ubeđen da će pobediti,a na kraju bila tek 7.mesto.Uostalom,to nam je poslednji,najskoriji plasman viši od 10.mesta na nekom,bilo kom evrovizijskom takmičenju,tj.poslednji put kada smo osvojili jednocifreno mesto i nadam se da će njen plasman Konstrakta nadmašiti.Iako je odabrana interno,RTS je tada imao čak i emisiju za predstavljanje pesme,što govori o tome koliko smo ozbiljno tada shvatili učešće,iako to čak nije ni bio odrasli ESC,nego JESC:

Haha, shvatila je ozbiljno Leontina JESC jer je htela da joj se ostvari želja da tamo pobedi. To bi joj bila nekako kruna karijere rada s decom.

Back