rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja nmg vjerovat da RTS uopće mora odgovarat na budale sa twittera, u kakvom svijetu mi živimo, auuuu
u svetu gde se sve izvrće naopako. i gde zli i nezadovoljni ljudi čine ovaj svet još više izvrnutijim i bolesnijim jer eto može im se. eto zašto. zato su veoma bitni kontra i demant.

Nemački ESC Songcheck tim/panel je ocenio Konstraktu sa 7,6/10 (toliko je dobila i Chanel) i trebalo bi da, kada se dodaju glasovi fanova, dobije neko fino top 10 mesto (ukoliko nas neko ne istisne).

Nemački mi je kako-tako, ali sam razumeo da su komentari ovih likova što su gledali video generalno pozitivni (gledali su nastup bez titlova). Kapiraju kritiku društva, interesantno im je i pametno kako je to iznela kroz performans i dala umetnički dojam. Bilo je i onih kojima je teško da shvate poruku bez konteksta, a nekima je cela stvar prilično mlaka. Već su ukačili koreo rukama/Biti zdrava, a Vanity Trash (ko god da je) nas je stavila na prvo mesto.

Komentari sa društvenih mreža, koji su na sajtu išli uporedo uz video, bili su preovlađujuće pozitivni 👌

Video: https://www.eurovision.de/videos/20...rpore-sano-ESC-Reactions-2022,serbien880.html
kad će ovo na youtube da uključim prevod da vidim šta su rekli.

To sam i ja pomislio čim je krenula cela frka sa sukobom, sreća pa ide baš ona. Ne bi ni Zorja ni Sara bile mutave, ali realno Konstrakta će bolje da ishendluje svaku političku kosku tamo.

Doduše, možda i bolje da se pravi drama oko stolova pa da to budu glavna politička pitanja u Torinu, nego da pitanja budu mnogo šira, tipa kompletna pozicija Srbije u sukobu između Rusije i Ukrajine/Evrope 😁 Za to bi morala da glumi baš teškog državnika i diplomatu, ovako će moralna policija eventualno najkonkretnije za stolove da se uhvati, a ona može da okrene priču na umetničku interpretaciju 😁

Afera Z
1. Ne zna se da li su luđi ovi koji se oduševljavaju simbolikom izgleda stola, ili ovi koji paranoišu da je to rusofilska provokacija
2. Iako je sve to glupost, neprihvatljivo je i veoma neoprezno da se Konstrakti ugrozava plasman nekim nesmotrenim potezima onih koji su zaduzeni za njeno medijsko predstavljanje.
3. Konstrakta će sve to iskulirati, pa se nadam da ce se i stranci ohladiti.

tumblr_n9y8qeAS3Y1sg888so1_400.gif

Bukvalno ovako zamišljam Konstraktu, ni kriva ni dužna, nema ko joj se nije nakačio :cry:

Ljudi, šta je vama? Ja prvi put danas čujem za to slovo Z. Zašto se sve gleda kroz "war vision". Žena je imala takav sto, nije sigurno namerno urađeno. Bukvalno nikoga nije briga. Ko želi da nađe nešto negativno, naći će svakako.
Ni ja nisam do sada znao za postojanje tog slova Z koji povezuje rusku invanziju. Oni (RTS) su znali za to, pa je trebalo izbeci, ukoliko nisu namerno hteli indirektno da iskazu podrsku Rusiji na taj nacin.
Svakako se slazem da nas predstavlja pametna zena i da ce znati da odgovori na svakakva pitanja, a plus sto mi ona nekako sama uliva neku pozitivnu energiju.

E ne znam da li su mi se više smučili naši rusofili koji podržavaju Putina i ovu strašnu agresiju ili ovi stranci, posebno ESC fanovi, koji obavezno lepe ukrajinsku zastavu na svoje profile uz heštag #StopRussia (kao ovaj gore) i slično, a za bilo koju sličnu "akciju" Amerike, Izraela ili bilo koga trećeg ih boli uvo i tada je regularno da narod gine.
Dosta bre više i ostavite nas i našu predstavnicu na miru! :D

Ma najbitnije je da naša Konstry za malo više od dve nedelje izdominira u Torinu kako to po običaju ona radi. 😍😍

Back