Ne znam. Ići će nas nekoliko iz OGAE-a, ali najavljeno, na njhov poziv da dođemo, a da li može neko nenajavljen, mislim da ne... Neko može da je isprati na aerodromu recimo.Super, a jel moze da se dodje na ispracaj ovako na random kao fan ili mora sa akreditacijom?
Dobro došla!Zdravo. Zovem se Marija. Shvatam da je ovo možda pogrešno mesto da pitam, ali ne znam gde drugo da pitam. Moji prijatelji i ja želimo da gledamo ESC u jednom baru u Beogradu 14. maja. Ima li takvih barova u gradu? Beograđani, pomozite. (izvinite na greškama, učim samo srpski i ne govorim dobro)
NijeJe l RTS ikada pre prenosio ispracaj?
Hvala!Dobro došla!
Mene ne bi čudilo da bude i neki prenos kao i prije par godina u nekom TC, pogotovo ako se podigne hajp još više nakon polufinala
Zdravo. Zovem se Marija. Shvatam da je ovo možda pogrešno mesto da pitam, ali ne znam gde drugo da pitam. Moji prijatelji i ja želimo da gledamo ESC u jednom baru u Beogradu 14. maja. Ima li takvih barova u gradu? Beograđani, pomozite. (izvinite na greškama, učim samo srpski i ne govorim dobro)
Hvala! Klub ili kafić će biti veoma kul. Samo još ne razumem kako da pratim njihove oglase. Pokušaću da potražim na Instagramu. Drag Race takođe zvuči veoma zanimljivo, došao bih!Doborodošla na forum. Nisam siguran da je za sada neko najavio, ali obično bude negde u nekom klubu, odnosno kafiću, samo što oni to uglavnom najave nekoliko dana pred događaj, pa je još relativno rano. Najčešće to budu neki LGBT friendly kafići ili neki prostori gde organizuju Drag Race žurke, pa uklope i prenos Evrovizije, ali desi se da bude i u nekom običnom kafiću. Ne znam za tržne centre, možda ako nešto iskrsne u zadnji čas. Npr. 2019. je Rajićeva šoping centar u Knez Mihailovoj organizovao gledanje prenosa ali u saradnji sa ambasadom Izraela, koji je tad bio domaćin. Galerija do sada nije organizovala to, pošto je relativno nov tržni centar, a nije isključeno da mogu nešto napraviti, s obzirom da je sada nešto bolja epidemiološka situacija.
Vezbaju za prenos doceka pobednice.Nije