rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Predaleko je ovo otislo sa politikom pa cak i za Evroviziju koja je uvek bila obavijena politikom. Bice svega samo ce pesme faliti ove godine, videcete. Bojim se da ce svima presesti ovogodisnja Evrovizija. Antidijaroici ce obavljati svoju ulogu kod svih nas. Konstraktice drzi se, nadam se da ces preziveti. :)

Hvala svima koji su pomogli sinoć! Pratite nas sledeće nedelje!

Super, a jel moze da se dodje na ispracaj ovako na random kao fan ili mora sa akreditacijom?

Ali što je najjače, većina nas ne bi nikada ni provalila da su ti stolići u obliku zloglasnog ruskog znaka ''Z'' da neko nije pustio ''buvu'' na twitteru... :D Bukvalno se od muve pravi medvjed i sve preuveličava bez ikakvog razloga! Kapiram da se Srbiji prati svaki korak na društveno-političkoj sceni zbog neuvođenja sankcija Rusiji i da se EU posebno nameračila na nas čekajući k'o zapeta puška da nam lupa šamare za svaki pogrešan potez ali brate što je dosta - dosta je, šta je sljedeće, predstavnik Srbije neće smjeti na intervjuima u Torinu izgovarati to slovo?!
Po pitanju ovih sa Baltika, oni više mrze Rusiju nego što vole Ukrajinu pa otud tolika navodna zabrinutost za Ukrajinu a ustvari se plaše za sigurnost svojih zemalja, prije samo par mjeseci u Letoniji i Litvaniji su brojne pristalice kojekakvih desničarskih stranaka protestvovali protiv primanja Bjelorusa i Ukrajinaca kao jeftine radne snage jer oni kao domicilno stanovništvo gube priliku za zaposlenjem a sada ih odjednom mnogo potresaju sudbine Ukrajinaca, sigurno!
Pretjeruju sa izvještačenom ukrajinofilijom i Citi Zeni a naročito Monika, vidjeh da je neko gore napisao da će zbog ovoga da pukne njeno prijateljstvo sa Konstraktom hahah, ne znam o kakvom se prijateljstvu može govoriti na osnovu jedne zajedničke fotke a pri tom se Mony fotka sa skoro svim učesnicima redom, posjeduje mali milion slika sa onih koncerata?! :ROFLMAO: Primijetio sam da se čak ne prate ni na instagramu, naletih da su se Monika i Franka međusobno zapratile lol. Pri tom i ja mislim da Konstrakti od svih ovogodišnjih učesnika po karakteru, muzičkom senzibilitetu i načinu razmišljanja najviše odgovara Monika.

Super, a jel moze da se dodje na ispracaj ovako na random kao fan ili mora sa akreditacijom?
Ne znam. Ići će nas nekoliko iz OGAE-a, ali najavljeno, na njhov poziv da dođemo, a da li može neko nenajavljen, mislim da ne... Neko može da je isprati na aerodromu recimo.

Hvala za info. Tako sam i mislio, a da setio sam se da može to na aerodromu, ali realno daleko je aerodrom, ko će da se cima toliko 😅

Zdravo. Zovem se Marija. Shvatam da je ovo možda pogrešno mesto da pitam, ali ne znam gde drugo da pitam. Moji prijatelji i ja želimo da gledamo ESC u jednom baru u Beogradu 14. maja. Ima li takvih barova u gradu? Beograđani, pomozite. (izvinite na greškama, učim samo srpski i ne govorim dobro)

Zdravo. Zovem se Marija. Shvatam da je ovo možda pogrešno mesto da pitam, ali ne znam gde drugo da pitam. Moji prijatelji i ja želimo da gledamo ESC u jednom baru u Beogradu 14. maja. Ima li takvih barova u gradu? Beograđani, pomozite. (izvinite na greškama, učim samo srpski i ne govorim dobro)
Dobro došla!

Mene ne bi čudilo da bude i neki prenos kao i prije par godina u nekom TC, pogotovo ako se podigne hajp još više nakon polufinala

Doborodošla na forum. Nisam siguran da je za sada neko najavio, ali obično bude negde u nekom klubu, odnosno kafiću, samo što oni to uglavnom najave nekoliko dana pred događaj, pa je još relativno rano. Najčešće to budu neki LGBT friendly kafići ili neki prostori gde organizuju Drag Race žurke, pa uklope i prenos Evrovizije, ali desi se da bude i u nekom običnom kafiću. Ne znam za tržne centre, možda ako nešto iskrsne u zadnji čas. Npr. 2019. je Rajićeva šoping centar u Knez Mihailovoj organizovao gledanje prenosa ali u saradnji sa ambasadom Izraela, koji je tad bio domaćin. Galerija do sada nije organizovala to, pošto je relativno nov tržni centar, a nije isključeno da mogu nešto napraviti, s obzirom da je sada nešto bolja epidemiološka situacija.​

Doborodošla na forum. Nisam siguran da je za sada neko najavio, ali obično bude negde u nekom klubu, odnosno kafiću, samo što oni to uglavnom najave nekoliko dana pred događaj, pa je još relativno rano. Najčešće to budu neki LGBT friendly kafići ili neki prostori gde organizuju Drag Race žurke, pa uklope i prenos Evrovizije, ali desi se da bude i u nekom običnom kafiću. Ne znam za tržne centre, možda ako nešto iskrsne u zadnji čas. Npr. 2019. je Rajićeva šoping centar u Knez Mihailovoj organizovao gledanje prenosa ali u saradnji sa ambasadom Izraela, koji je tad bio domaćin. Galerija do sada nije organizovala to, pošto je relativno nov tržni centar, a nije isključeno da mogu nešto napraviti, s obzirom da je sada nešto bolja epidemiološka situacija.​
Hvala! Klub ili kafić će biti veoma kul. Samo još ne razumem kako da pratim njihove oglase. Pokušaću da potražim na Instagramu. Drag Race takođe zvuči veoma zanimljivo, došao bih!

Back