rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja uopšte nisam siguran za žiri za Srbiju, ali uopšte...
Dovoljna ti je jedna Zdenka Kovačiček u Hrvatskom žiriju na primer da spusti Srbiju na listi niže kod Hrvatskog žirija nego što je očekivano, čuli ste pre neki dan šta Lado Leskovar misli o Konstrakti, a takvih Lada i Zdenki imate gotovo u svakom žiriju..

Last edited:
Mislim da će čak i takvim antikvitetima poput Zdenke i Lada biti bliža Konstrakta sa svojom višeslojnom porukom i intrigantno-kreativnim nastupom nego Uraganke od prošle godine. U taj njihov "kulturiška" kalup ICS upada mnogo bolje nego HastaLaVista/LocoLoco

Da, ali nije problem u tome, ja mislim da stariji pevači, poznatiji, iz svih zemalja, a i mnogi mlađi, sa jačim vokalom zahtevaju upravo jači vokal, odnosno da se on pokaže kroz određene segmente nastupa.. Konstrakta je performans, vokala nema, tako da mi to nikako nije sigurna kombinacija za žiri... Videćemo, možda baš grešim..
I da se razumemo to mislim za finale, u polufinalu je sigurna, bar bi trebalo biti, tako računam, tako da mislim na visok plasman kod žirija, na 12,10 i 8 poena od žirija u finalu..

Je l' moguće da toliko nemamo sreće da smo i mi jedna od oštećenih delegacija?

• Haha
Reactions: Mrm
ljudi, kazem vam, na evroviziji pobedjuje original. nesto drugacije, sokantno, originalno, nevidjeno...svedeno, a izdvaja se.. setite se Nete, Koncite, Lorin, Lordi, pa i Monsa, Jamale, Sobrala... sve se to po necemu izdvajalo od vecine. ima dobrih i odlicnih pesama i bice dobrih nastupa, ali originalni smo samo mi. tacka. i po tome pobeda je nasa. ja ne znam kad sam poslednji put ovoliko osecao nasu sansu za pobedu.
e sad... 14. je sve moguce. esc uvek iznenadi. kako god bilo, bice to lepo i nezaboravno vece za nas.

Da, ali nije problem u tome, ja mislim da stariji pevači, poznatiji, iz svih zemalja, a i mnogi mlađi, sa jačim vokalom zahtevaju upravo jači vokal, odnosno da se on pokaže kroz određene segmente nastupa.. Konstrakta je performans, vokala nema, tako da mi to nikako nije sigurna kombinacija za žiri...

Što se Hrvata tiče, ako Badrićka i Cetinski svrše na pesmu, a važe za neke od najjačih hrvatskih vokala, realne su šanse za visoke poene. Plus, pre će Zdenka dati poene za Konstraktu nego Roko od 20ak godina, uzevši u obzir šta je ona pevala u SRFJ.

Fina analiza.

Pa mislim da smo planirali. Jedino da ih stave na onom sprcenom polukrugu u sredini sunca koji jedino radi, ali pitanje je koliko ce se to videti...
A mislim da je sad kasno za AR na foru Italije 2018.

Sutra očekujem apokalipsu na Tviteru i forumu ako se naši budu žalili na ekrane.

Nadam se da će svi naši budući predstavnici imati ovakav tretman od RTS-a i plebsa.

Back