rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Bar znamo da EBU narednih godina neće dozvoljavati organizatorima da budu kreativni i instaliraju nebeska tela na scene.

Ovo će stvarno na kraju završiti u očima publike kao Anmary - "Beautiful song" iz Latvije.. 😂

Na ESCXTRA strimu su je baš pohvalili (tipa da je i nebitno hoće li je razumeti jer publika na Evroviziji uvek voli "different kinds of craziness" ) ali su najpre zumirali slike sa ESC sajta da utvrde da li stvarno ima vode u lavoru i nakon što su se uverili rekoše da je Srbija privilegovana ove godine od EBU-a. :cautious: Što li neki još uvek prave toliku frku oko malo vode u njenom lavoru, kad onolikia vode kruži oko scene... negde pročitah (možda i ovde) da je problem i nastao zbog te fontane.... mislim stvarno... voda i struja...

Ja ne kapiram kako se niko još nije udostojio da izađe javno i kaže 'da, sjebali smo stvar, nemamo rešenja/radimo na tome'? Kako god, ovo naše mi nije toliko kritično, ali jeste šteta za grafiku i tekst. Konstrakta sama po sebi je naš najjači stage prop ikada na Evroviziji. Čak i da ne srede to sranje na sceni, mi srećom imamo puno close-up i brzih kadrova pa će manje štrčati i što kaže Stefan to će sigurno izgledati top u prenosu.

Kraj mi je baš moćan. Kostimi ok, šminka i cvetići top, a Kosta se izgleda sam šišao u avionu.

Ja ne kapiram kako se niko još nije udostojio da izađe javno i kaže 'da, sjebali smo stvar, nemamo rešenja/radimo na tome'? Kako god, ovo naše mi nije toliko kritično, ali jeste šteta za grafiku i tekst. Konstrakta sama po sebi je naš najjači stage prop ikada na Evroviziji. Čak i da ne srede to sranje na sceni, mi srećom imamo puno close-up i brzih kadrova pa će manje štrčati i što kaže Stefan to će sigurno izgledati top u prenosu.

Kraj mi je baš moćan. Kostimi ok, šminka i cvetići top, a Kosta se izgleda sam šišao u avionu.
Pa meni je jedino logicno objasnjenje da su organizatori obecali delegacijama da ce se sve srediti na vreme. Sto se tice naseg nastupa, slazem se sa tobom, mislim da cemo tim brzim kadrovima i close-up shotovima uspeti da prevazidjemo probleme sa pozadinom.

Samo za @Petar 🕺

I was born in distant 1980
The year that Irish Johnny Logan won
Thirty years or more, they still remember
So dream away, today's the day I'm singing my song

When I join this grand parade of winners
And will make this song a worldwide hit
I will buy, oh, my own mic to sing in
And all the jobs I had before I'm surely gonna quit

Beautiful song is on the radio, is in the TV shows and plays on and on
Beautiful song that everybody hums and everybody loves.. 💞

Cinjenica je da se kod naseg nastupa najvise primecuje ovaj problem sa scenografijom. Valjda ce to resiti do live nastupa.

Back