rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Meni se nešto čini da to neće imati neke veze posebno za žiri.

Nikad dakle neću saznati da li su stavili reč Slezina/Spleen na ekran.. 😄

Ja imam utisak da nece ovo sa suncem da utice na nas plasman. Jedino ako su planirali da tekst ide po led ekranima koji su naopako sada okrenuti. Ali, ako je tako, onda neka daju neki AR za dzabe.

Ne, oni friziraju one žbuniće za green room, uvenulo im sve do utorka dbd. Kakav fejl od organizacije.
Pa jedino ako je Konstry povela svog psa Rokija i ako je arena pet friendly, da ga pusti da se popiški po green roomu nekoliko puta i lako će postati yellow ili brown room.

YrvVqtD.jpg

yIxsKIS.jpg

ZSMPT8u.jpg
VMtzgsl.jpg

Od početka pričamo da je vrlo važno da se prenese poruka i sad kad je evidentno da može da se desi da se poruka ne prenese to neće uticati na plasman. 🤡 OGAE forum, my abhorred.

A jblo ih to sunce... kakvi su dziberi, kao da niko nikada nije gledao ESC pa da se setio da kaze, alo nema vremena da se vrti 45 min, stavite brzi motor. Nego Italijani, prijo lako cemo...

Od početka pričamo da je vrlo važno da se prenese poruka i sad kad je evidentno da može da se desi da se poruka ne prenese to neće uticati na plasman. 🤡 OGAE forum, my abhorred.
Prvo, mi nismo zapravo ni sigurni da su planirali tekst na ekranima...

• Like
Reactions: Mrm
Što neko reče, kakva je pikselizacija na onom ekranu na dnu sunca, ko zna kako bi poruka uopšte i izgledala :LOL: Vrv mogu da ubace par rečenica a la ITA 2018 ako hoće.

Prvo, mi nismo zapravo ni sigurni da su planirali tekst na ekranima...
Pa ako nema AR, a nema ni na tom ekranu, kako su mislili da prenesu poruku? Gotovo sam siguran da je trebalo da piše iza na dugi, jer je svetla s duge trebalo da se pojave tek na kraju pesme.

Što neko reče, kakva je pikselizacija na onom ekranu na dnu sunca, ko zna kako bi poruka uopšte i izgledala :LOL: Vrv mogu da ubace par rečenica a la ITA 2018 ako hoće.

e _ _ a r _ e d
_ p l _ e e n

🤩

Back