rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Animacije sa rukama su vrhunske, ali treba da bude verovatno 5, 6 parova ruku, a ne 2 😢
A zamisli da treba da imaju dodatne igrače za koreografiju na ekranima, poput Ukrajine 2012? 😮

Lepo su to srpske diplomate procenile da nema nikakve šanse, pa da se ne brukaju.

A RTS i fiću dopremio :cry:

Na Meet & Greet-u je Konstrakta rekla da će biti subtitle, sad da li je to rekla nadajući se da će srediti ovo do tad ili će možda stvarno biti na neki drugi način, videćemo.

Der, der, biće sve to u redu. Bar nikom nije palo sunce na glavu.

Pa ako nema AR, a nema ni na tom ekranu, kako su mislili da prenesu poruku? Gotovo sam siguran da je trebalo da piše iza na dugi, jer je svetla s duge trebalo da se pojave tek na kraju pesme.
A nemam pojma, ne znam ni sta su i da li su im uopste ponudili nesto kao resenje, ili je samo parola snadjite se sami. Mi smo zajebali ali vi se potrudite da ispravite nasu gresku sto bolje mozete.

Ali obožavam činjenicu da je Konstraktin isječak sa prve probe ubjedljivo najgledaniji i najkomentarisaniji uzimajući u obzir svih 35 polufinalista (preko milion pregleda) naročito iz našeg polufinala nam niko nije ni prići dok od ovih iz prvog jedino nam je Ukrajina za petama koja ima oko miliona, onda nekoliko mjesta prazno pa Albanija i Grčka sa oko pola miliončeta, svi ostali skupili neku siću od po par desetina hiljada ili eventualno do stotine... :p A plus treba uzeti u obzir da su Albanci i Ukrajinci imali probu na 2 dana prije nas a Grčka na dan, Konstry sa ili bez rekvizita svakako dominira na svim poljima!

Ali obožavam činjenicu da je Konstraktin isječak sa prve probe ubjedljivo najgledaniji i najkomentarisaniji uzimajući u obzir svih 35 polufinalista (preko milion pregleda) naročito iz našeg polufinala nam niko nije ni prići dok od ovih iz prvog jedino nam je Ukrajina za petama koja ima oko miliona, onda nekoliko mjesta prazno pa Albanija i Grčka sa oko pola miliončeta, svi ostali skupili neku siću od po par desetina hiljada ili eventualno do stotine... :p A plus treba uzeti u obzir da su Albanci i Ukrajinci imali probu na 2 dana prije nas a Grčka na dan, Konstry sa ili bez rekvizita svakako dominira na svim poljima!

Otkrili smo da Srbi pored yt vole i tiktok :love:

Ma ništa ispod 9. mesta u finalu me ne zanima za ovakvu pesmu, hajp, i predstavnika. Pričali smo 2011. da će Baku 2012. biti u šatoru, kad ono dobismo štenaru od It*lije.

Jesmo li rekli da će biti osma, ima da bude osma.

Back