rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Samo cu napisati da sam se prvi put najezio na nasu pesmu, nastup (iako od mene nisu dobili poen na glasanju).
I moram priznati da sam po prvi put uvideo da je ovo bas ozbiljna pesma, a ne kao neki "joke entri" kao sto se mislilo u prvi mah.
Bravo. 👏

Šta mislite koliko će Italija bodova dati San Marinu, ako se kvalifikuje za finale, sa publikom, a koliko sa žirijem?

Meni San Marino transfer blama u rangu Slavka Kalezica. Zapravo, njegov nastup mi je umetnost u poredjenju sa ovim.

Posto je i on sam svestan da je pesma odron, ide na fazon da se izludira sto vise pa eto, kome je zanimljivo, zanimljivo. Meni licno je odvratno.

I naravno da Achille nece biti ispred Konstrakte na zvanicnom glasanju.

Ne zaboravite da u press-u ima dosta ljudi poput Wiwi Suzane koji završavaju svoje obaveze na live streamu umesto da prate performanse.

A ona je inače relevantna ubilo se, ne znam što se uopšte kačite za njene komentare. Do pre dve godine su na njen video stavljali naslov 'American reacts to..' a sada je postala ekspert. Ume da bude zabavna, ali je pomalo i bolid.

Taj Press Poll je anketa koju sprovodi sajt Escxtra, dakle neki njihov uzorak i u onlajn pres centru i tamo u Torinu, pitaju valjda samo koji nastup im je bio omiljeni danas pa se dobije to što se dobije.

Suzana bukvalno svake godine na Evroviziji omašila univerzum, a po pesmama za koje se uhvati (i po onome šta kaže zašto joj se sviđaju) bukvalno vidim da čak ni na svom subjektivnom nivou veze sa životom nema, i da je čak i nakon svih ovih godina i dalje kao neka prosečna rendom američka osoba koju si stavio da gleda Evroviziju.

A ko je ona Kejti? Prvi put sam je video danas. Rekla je da ne može da se poveže sa ozbiljnošću pesme jer pesma ima taj beat koji tera da tapšeš. 🤡 Pa i Mađarska 2014. ima užasnu temu pesme i dobar beat pa nisam igrao uz tu pesmu.

Likuša iz Daily Mirrora, siguran sam da će imati neki maloumni tekst o Konstrakti i Meghan Markle. Očekivano je da će se za to zakačiti i svi drugi njihovi tabloidi, ali nema veze..samo neka se piše 👌

Back