rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja se bas nadam da cete sigurno biti srecni kakav god plasman bio, da to nisu fraze, jer ova zena je vise od plasmana. Jednostavno neocenjivo. Veliko postovanje zasluzuje.
Na mene mozes racunati svakako...

Rezultat na ovom festivalu vrlo cesto i nije merilo kvaliteta, ni kod zirija, a da ne pricam tek kod publike...

Pa sta da kazem kada Buranovskie babushky nisu bile tako daleko od Loreen prema publici...

Definitivno pred spavanje ne treba čitati komentare sa YT... Teško se može zaspati posle njih...

Da, lepo je cveće, to je izgled scene za deo kada peva „Letnjeg dana jarke boje, Suknje moje na mom telu, suknje moje, pas i ja…“. Bude prikazano i na podu.

Nekako se cak i beskorisni vodopod uklopio kao bas treba da bude tu 🌺
Ne vidi se vodopad uopšte u našem nastupu, to je samo tako na toj slici. Tokom nastupa vodopad nije osvetljen i skroz je u mraku, pa se možda samo u jednom kratkom kadru nazire.

Koliko sam ponosan što nas ova žena predstavlja. Bukvalno mi je omiljeni predstavnik bez obzira kako prođe.
Sreća je što ove godine imamo pesmu i izvođača kojeg ni nastup sniman u garaži ne bi mogao da uništi. Definitivno se sve dešava sa razlogom.

Back