rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

E a sećam se Sara Jo, Zorja i Angellina lome trending tipa nedelju ili 10-ak dana pred PZE, i ja dolazim ovde i javljam kao omg Konstrakta ušla u trending (tipa 20 i neka) i kolektivna reakcija otprilike xaxa kul slatko 😅 LITTLE DID WE KNOW 🔥🔥🔥

Pa meni je ICS bila bolja od Sare, a kako se približavalo takmičenje bila mi je tipa 6. u top 10.

E a sećam se Sara Jo, Zorja i Angellina lome trending tipa nedelju ili 10-ak dana pred PZE, i ja dolazim ovde i javljam kao omg Konstrakta ušla u trending (tipa 20 i neka) i kolektivna reakcija otprilike xaxa kul slatko 😅 LITTLE DID WE KNOW 🔥🔥🔥
Secam se da je ona objavilia tizer pred objavu pesama i da smo generalno pozitivno reagovali. Tizer je bio onaj poslednji refren.

I mislim da je ljudima vecinom bila simpaticna pesma, secam se da sam je pustao ljudima u realnom zivotu kao haha vidi tekst i secam se druga koji je vristao na tu bizarnost ali niko je nije ozbiljno dozivljavao za pobedu.

Ja mislim da je meni bila 4. na forumskom glasanju, ali tad još nismo znali ni N od nastupa, a stoji da sad to svi koji prate znaju, i nažalost nije se desilo da je nakon proba izgazila kladionice i ušla sad u top 5 na njima, ali ja i dalje mislim da ona neke šanse za sam vrh (top 3, uključujući sva 3 mesta tu) ima.

Pa meni je ICS bila bolja od Sare, a kako se približavalo takmičenje bila mi je tipa 6. u top 10.
Ne kazem da se ljudima nije svidjala. I ja sam rekao (doduse ako bude na engleskom) da je ona najbolja opcija za ESC nakon Sare ali mislim da niko nije ocekivao da ona stvarno moze da pobedi.

To je otprilike bilo kao 2020 kad su ljudi govorili za Niti da su im super ali se znalo da to kod nas ne moze da pobedi

Mislili smo Sara, Zorja, Angelina ili u slucaju neke tragedije Lukas lol

Što mrziš? 😀 Meni bi to bilo super hahaha finale za rođendan, lep poklon od kosmosa

• Like
Reactions: Mrm
Back