rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

decko se javlja iz rts-ovog deska, uključuje u vesti, pratite malo... piše za sajt i sl. jel sam pogresio nesto ivane?

inace, ono sto sam uspeo da odslusam na jutjubu, u prenosu nastupa za ziri, meni je konstrakta super zvucala. kasnije sam povezao sa snimcima, i ubedjen sam u dobar rezultat, da ne kazem odlican.

Tviteraši znaju da preteruju i uglavnom ih niko ne može zadovoljiti, ali ovog puta su u pravu - režija i rad kamere slabiji od PZE. Brdo ljudi je to primetilo, čak i oni koji nisu esc fanovi. Krivac je samo jedan, a to je štenara, kapiram da je naš tim dao sve od sebe da to zaliči na nešto.

- Pogrešno isprojektovano kinetičko sunce za koje su izvođači saznali prekasno
- Loš rad kamere
- Loša režija
- Jeftin izgled scene
- Crna rupa

I pored svega toga, Konstraktin nastup je čista 10-ka. Svaka čast Kolariću i ekipi, nema šta.

Lepo je što su u naslov stavili nas, iako je Konstraktino pojavljivanje možda i najkraće, a izignorisali Španiju, Švedsku i Britaniju :LOL:

Dovoljno su promovisani već ti drugi, ahahaha :D

Znači definitivno nas sabotiraju, juče u koktel baru, imaju eurovision cocktails, 16 različitih zemalja ove godine, 16 koktela po imenima pesama, BEZ SRBIJE, bez Corpore sano koktela!!!! Pritom dva bezalkoholna Švajcarska i Grčka?!? WTF? 🤬😂

Znači definitivno nas sabotiraju, juče u koktel baru, imaju eurovision cocktails, 16 različitih zemalja ove godine, 16 koktela po imenima pesama, BEZ SRBIJE, bez Corpore sano koktela!!!! Pritom dva bezalkoholna Švajcarska i Grčka?!? WTF? 🤬😂
To verovatno neki menadžment bara samo procenjuje odakle najviše piju koktele :LOL:

• Haha
Reactions: Mrm
Ali 'krivac je štenara' 😂
I sama Konstra je rekla da su oni slali prijedloge šta i kako i da su uspjeli većinu da dobiju, tako da Iveta Mukušjan da slavi što Il Volo nisu pobijedili 2015. 😄

Večeras idemo u to finaleee, srećno Konstro i ekipo!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Bukvalno ovo za Ivetu, pošto Italijani još nisu savladli multiple shots kadrove. Da li ih iko ima ove godine??

Jel ima jos uvek negde video celog nastupa od sinoc? Posto je uklonjen sa onog twitter naloga.

Ali 'krivac je štenara' 😂
I sama Konstra je rekla da su oni slali prijedloge šta i kako i da su uspjeli većinu da dobiju, tako da Iveta Mukušjan da slavi što Il Volo nisu pobijedili 2015. 😄

Večeras idemo u to finaleee, srećno Konstro i ekipo!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
A što su razbacili euro clubove, ne možeš ni da ih nađeš u gradu...i to neke koje su stavili da su euro club, ne puštaju evrovizijsku muziku uopšte, ne kapiram... 🤷‍♂️🤷‍♂️

Back