rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Rekla je Suzan par puta da joj se sviđa poruka pesme i Konstrakta na sceni i da misli da prolazimo i to dobro, sad se očigledno premišlja lol
Ako je to Suzanne Adams, ona je Konstry dala skoro najmanju ocenu ovde na "Wiwi Jury". I u pravu ste, samo je Lucy dala manju (4,5)
https://wiwibloggs.com/2022/04/21/w...trakta-in-corpore-sano-review-ranking/271710/

Jel ima neko da je komentarisao Konstraktu negativno, sem Ace Lukasa koji se buni jer je pukao na PZE i Eve Ras koja ju je uporedila sa Adolfom Hitlerom.
Na sreću i začudo, kod javnih ličnosti je to bila retkost, ali naši "ljudi" i dalje masovno pljuju u komentarima na vestima sa internet portala kako je to lažna umetnost i ne znam šta, satanizam i slično, da ništa gore nisu čuli...

E ispade ona skroz ok... i u nastupu... ko bi rekao
Kristina se smeje baš tu gde ne bi trebalo da se smeje. Ništa čudno za nju.

Mislim da će žiriji Sjeverne Makedonije i Crne Gore ipak razmijeniti 12-ice u polufinalu (publika i jedne i druge države daće Konstrakti, podrazumijeva se), Andrea i Vladana su ''besties'' još od prvog pre-partija a Andrea je sa Vladanom gostovala u nekoj podgoričkoj emisiji na crnogorskoj televiziji gdje je promovisala svoju pjesmu, Dimitrov je kompletan autor ''Breathe'' (ili ko-autor, ne sjećam se?!) pa su se fino povezali iz obostranih interesa, tako i treba... Naravno, 10-ke od žirija će ići za Srbiju a u finalu pošto sumnjam da će ijedna proći maksimalne bodove će dati Srbiji dobrim dijelom i zbog toga što su u Beogradu obje snimale ''live-on-tape'', to barem nije upitno... :p
Očekujem od Malte fine poene na televotingu s obzirom koliko je dugo tamo ''In corpore sano'' bila 1. u trendingu - nekih 10-ak sigurno, zatim isti slučaj i sa Švedskom kada je riječ o našoj i generalno ex-yu dijaspori - dakle nekih 6-8 poena kao i od Finske bar 5 a tu je i Njemačka kod koje bi isto trebali da zakucamo, Kipar i Rumunija otprilike isto tako 4-5 a od Velike Britanije i Španije nešto sitno, tipa 1-2...
Poljaci su jedni od najvatrenijih fanova Konstre sudeći po komentarima na društvenim mrežama pa se nadam da bi i od njih trebalo nešto da ''kapne'' kao i od Čeha, možda i od Australije ućarimo neki poenčić jer su se i tamo naši ljudi valjda alarmirali ove godine a za ostatak zemalja nemam predstavu kako bi mogli proći...
U vezi sa žirijem, danima me drži neki osjećaj da bi od njih konačno mogli da pljušte poeni sa svih strana (u polufinalu ako ništa), ispred nas mogu da vidim jedino Australiju, Poljsku i Švedsku objektivno posmatrano (eventualno nekim čudom i Azerbejdžan i Maltu) dok na televotingu nas mogu prestići samo Poljska i Švedska realno, trebalo bi da mi budemo mamac za glasove publike večeras jer nema nešto puno ''televote friendly'' pjesama za koju bi se gledaoci mogli zakačiti... U svakom slučaju, manifestujem top 3 kod publike i top 5 kod žirija, idemo jako! 💪

Moguće i da makedonski žiri da 0 Crnoj Gori zato što misle da su im konkurencija.Mada i jedni i drugi imaju male šanse s tim što Crna Gora ima nešto malo više šanse.

Evo Olje uzivo na N1
Rece Olja da je ziri Stbije zadovoljan Vladaninom pesmom i da ju je visoko ocenio
Vladana zivo ukljucenje
Maja Nikolic poziva srbe da glasaju za Vladanu, Vladana crnogorce da glasaju za Srbiju

Šta mislite, ko će srpskoj publici biti top 3 večeras?
Ja mislim Crna Gora, Kipar i... Češka možda?

Konkurs za sledeći PZE, pocetkom juna
Kristinu je trazila Konstrakta, jer clanica koja je bila deo nastupa nije bila vakcinisana, sto se trazilo

Konstrakta - i istok i zapad, i Rusija i Ukrajina, i Đilas i Vučić.
Svaka čast, uspela je u tome da je podrži i naprednjačka i opoziciona Srbija.

Back