rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja samo da se javim da, iako mi niko neće verovati lol, sekunde nisam posumnjao da prolazimo, identično sve kao za Holandiju u 1. pf :D Još napisah ovde da sam bio spreman za tu dramu i za nas.
Čak i kad se stiglo do proglašenja 10. finaliste, moji roditelji što ih kao ESC inače ne zanima preterano - tresu se, pa kao jao nećemo proći, jao ne, a ja kao šta vam je, pa Srbija je, pa ko će drugi, šta penite, samo lagano, oni me gledaju i bukvalno sam s Laurom u isto vreme izgovorio "Serbia" 😅 Tako da ja to sinoćnje svesrpsko predinfarktno stanje nisam imao, mrtav ladan sam bio, ali nadam se da su se regenerisali svi koji su ga imali 😁💕

Ne ali ti mene da si video u Areni, ahahaha... Pa to, ne znam.. A i svi okolo.. 🤣🤣

Ne ali ti mene da si video u Areni, ahahaha... Pa to, ne znam.. A i svi okolo.. 🤣🤣
Jao mogu misliti tek tamo 💔😍 Sve mi je jasno, čak sam i Duškinu napetost bar malo osetio hahah, mojima samo što vode i šećera nisam trebao da donosim, a ja u sebi zen, iznad situacije, uveren zilion posto u ishod 😁

A zamislite portugalsku verziju "In Corpore sano".. 😍🤩
Uhh, najlepši jezik na svetu, ako treba da se lobira za tu verziju, tu sam 🔥😅

@rintintin
A pritom sam bio sa Šveđanima, koji čekaju isto sa se plasira Švedska do pred kraj, a ja sa njima, pa kad je ostalo zadnje tri bukvalno moj top 3, čekam San Marino, Srbija i Švedska, ahaha, onda kad smo došli do jednog preostalog mesta kreće ludilo.. 😂
U Tel Avivu su mi zapali da budem sa Sergey Lazarev UK fan club...🤣🤣🤣

@Mrm Verujem da bi ta grupna i masovna atmosfera na licu mesta verovatno uticala i na mene hahah, npr. i inače me lajv koncerti i nastupi dosta rade kad ih gledam uživo.
A dobro ajd za nas da i razumem neku sikiraciju (mada što rekoše ovde, bili smo sigurno top 3 tog pf, verovatno i top 2), ali od čega su se Šveđani utronjali da mi je znati, pa ako je neko bio najsigurniji finalista na svetu to je Kornelija :oops:😂

Uf morao sam do kraja da gledam na telefonu jel mi se laptop iskljucio na random kad su poceli finaliste da prozivaju i stajao sam do terase spreman da skocim (sa cetvrtog sprata, da ne bude da bi mozda skocio jer je prvi), ne znam dali bi preziveo njen neprolazak :D

Nastup i tapsanje sa publikom je bilo savrsenstvo, najmanja zamerka bi bila za to da se mozda primetilo koliko je vezbano to gledanje u kameru, za razliku od Beovizije kada je delovala prirodnije, ali dobro razumem da je mozda imala i vecu tremu nego na PSE. Sve u svemu mislim da je ostala moj favorit #1 ove godine, svaka cast na svemu, pre nekog dana sam gledao Overthinking Eurovision oko nje i opet sam bio van sebe koja je genijalnost i savrsenstvo ova pesma. Bravo za Anu, jako bi voleo da se pobeda desi, ali videcemo, ne bi da mi subjektivnost da previse nade.

Na kraju mi je drago što sam juče odgledao onaj snimak sa generalne probe. Nekako sam bio smireniji dok je nastupala. Pritom je i ona bila sigurnija. Očekujem da će u finalu tek da razvali. (y)

Ne mogu da verujem šta se desilo na kladionicama! :love: Nisam pratio od sinoć do sada, pa prosto ne mogu da verujem da je ipak krenulo. :D
Samo oprezno, da se sada ne ponadamo previše. Neka bude kako bude, svaki plasman je uspeh, a ako bude baš neki baš visok plasman, onda je to razlog za slavlje!!! 🙏
Verujem da će od makar nekoliko zemalja-žirija biti zdravih 12 poena za našu umetnicu. :giggle:

Meni ne beše dobro, nijednog momenta nisam posumnjao u prolaz, ali u principu onakvo išćekivanje nije dobro za zdravlje.

Šta reči, svaka joj čast, meni je srce puno. Šta god uradila sutra, ovo što je uradila do sada je zaista neprocenljivo. Neću mnogo da očekujem da se ne bih razočarao, ali da zaslužuje mnogo, zaista zaslužuje.

CyFITpY90uxP.gif

posle ziri probe koja glasa za pobednika veceras ocekujem da udjemo u top 5 na kladionicama

Back