rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ima li neki drugi sajt sa razrađenijim score tabelama, pogubio sam se na ovom glavnom evrovizijskom

Kako li ce nas Ukrajinci ugostiti sledece godine ako oni budu bili domacini. Zamisljam scenu kako kamenuju srpski autobus do same arene.

Pa kako će domaćin biti zemlja kojoj su gradovi porušeni? Sumnjam da su one 2 dvorane koje su ugostile ESC 2005 i 2017 čitave.

Mi smo ove veceri ostvarili dvostruki uspeh.
TOP 5 rezultat i ono mozda jos vaznije za neku buducnost, da se o evroviziji opet itekako prica i pise.
Da, mislim da ce Konstraktin TOP 5(jos zvuci nestvarno kad kazem haha) imati jaci uticaj nego Zeljkov TOP 3

Ovo je inace prvi put da smo zavrsili u TOP 10 sa pesmom ciji autor nije ni Joksimovic ni Grajic.

Ne sumnjam u to što pričate, ali dok se ne potvrdi zvanično, i dalje je samo pretpostavka. Isto tako, Ukrajina je zbog svega mogla i da ne učestvuje, a uspela je da održi NF umesto internog odabira. Uostalom, zapad Ukrajine je još uvek netaknut, a i s ovim ratom je neizvesno kako će se dalje odvijati

georgia-replace.png

Ovo je inace prvi put da smo zavrsili u TOP 10 sa pesmom ciji autor nije ni Joksimovic ni Grajic.
Suma sumarum bitnoće Konstraktine maestralnog učešća i angažmana.

Video sam sad sinoćnje uključenje iz dnevnika i vidim da su zadovoljne i Duška i Konstry, verovatno je i Olivera. Doći će brzo nova PZE sezona. 😍

Back