rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovo smo sve mogli da predvidimo kad je na yt streamu prvog pf PZE bio pušten program RTS 3!

Šalu na stranu, ovo zaista nema smisla, pa i 2014. kad nismo učestvovali polufinala su bila na RTS 2. Ne mogu da razumem logiku...
2014. je sve bilo na RTS 1. SVE.

E odlična reakcija. Ovo mi je falilo sve vrijeme, da pjesma oživi, isti problem sam imao sa Beauty Never Lies i bila mi je ispod 12. mjesta na listi sve vrijeme.

Žao mi je što PZE nije imao publiku ni prošle ni ove godine, pa ne znamo kako bi zvučala Muškarčina recimo, ili Baloš, ili Zejna uz reakciju jaku. Ovo je top i baš podigne stvar.

Neka je sa srećom sutra 🤞

Mislim da glasa, ali da su njihovi glasovi tek treća opcija - ako zakaže tvt, onda se uzima onaj prosjek par drugih zemalja, ako ni to ne uspije, onda žiri. Ako se ne varam

Pa to mi nema logike da uzimaju prosjek par drugih zemalja ako već glasa žiri ovako.

Znaci dabogda onaj mali sto je ubio decu zavrsio na dozivotnoj robiji i prosao u najgorim mogucim mukama te nam uskratio prenos ESCa.

Prosek je vrv za tvt finala, posto se tamo ziri glasovi racunaju. U pf nema logike.

Pa vjerovatno žele da nikakav žiri ne utiče na rezultate polufinala pošto su 100% televoting, pa bi radije uzeli prosjek televotinga Hrvatske, Švicarske i Moldavije (?) nego žiri

Sad vidim da je i Miloš to napisao u generalnoj temi.

Znači za San Marino (automatski) će se računati prosjek bodova (tj mjesta) Grčke i Kipra, a ne njihov žiri.

Sad vidim da je i Miloš to napisao u generalnoj temi.

Znači za San Marino (automatski) će se računati prosjek bodova (tj mjesta) Grčke i Kipra, a ne njihov žiri.
Znači od San Marina idu sigurni poeni Grčkoj i Kipru 😄

Odrasla si osoba, nauci da se nosis sa zivotnim situacijama. Potrazi strucnu pomoc i nauci se samokontroli, imas previse godina za ovakvo ponasanje. Svi ovde imamo probleme, neki su dosta ozbiljniji od tvojih.

Ja se stvarno nadam da nećemo ostati bez funkcije da šerujemo tvitove. 😭

Back