rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa ne bih voleo da mi se život završio pre neke 70. godine iskreno. 😵‍💫

Ja se stvarno nadam da nećemo ostati bez funkcije da šerujemo tvitove. 😭

Nisam primetila da je iko drugi spominjao poboljšanu glumu i bilo kakve manerizme, a ESC Tom jeste među poznatijim ESC jutjuberima 🤷🏻‍♀️

Bolja gluma je segment koji je Luka želeo da poboljša u odnosu na PZE. Spominjao je to u prvom intervjuu za Eurovoxx...

Ne vidim u cemu je problem sa tvitovima.

Mislim da Milos stvarno jako dobro vodi forum, pogotovo sto radi sve gratis, bez naknade, ali ovde moram reci da mi deluje kao da njega to licno smara i da zapravo ne remeti funkcionisanje foruma uopste.

Klipovi, gifovi, tvitovi obogacuju diskusiju.

To je neko moje mišljenje - Saska Karan

Ne treba preterivati, o tome se radi, a i nemamo neograničene resurse. Bespotrebno se gomila sve i svašta u bazi podataka. Šta znači što se podeli nečiji smešak ili komentar i umesto na twitteru ostavi smešak na forumu? To se odradi tamo gde se i vidi tvit, a ono što može biti zanimljivo široj publici, podeliti ovde ali ne preterivati. Nekim forumašima je više od polovine postova u stvari deljenje objava sa društvenih mreža, a time se gubi smisao foruma i zatrpava ostatak diskusije.​

Foto: Corinne Cumming / EBU

BUpF4Rt.jpg

3NQbzkv.jpg

QNixsQX.jpg

Moje predviđanje televoting poena za Srbiju sutra:

12 - Švajcarska
10 - Hrvatska
7 - Finska
6 - Malta, Češka, Švedska
5 - Italija, Norveška
4 - Portugal, Francuska
3 - Irska, Njemačka
2 - Izrael, Holandija
1 - Letonija, Moldavija
0 - Azerbejdžan

Ukupno: 50 poena

Predviđanje kako će Srbija raspodijeliti svoje poene:

12 - Finska
10 - Hrvatska
8 - Švedska
7 - Izrael
6 - Norveška
5 - Moldavija
4 - Češka
3 - Portugal
2 - Švajcarska
1 - Malta

Bez poena ostaju: Azerbejdžan, Irska, Letonija i Holandija.

Moje predviđanje televoting poena za Srbiju sutra:

12 - Švajcarska
10 - Hrvatska
7 - Finska
6 - Malta, Češka, Švedska
5 - Italija, Norveška
4 - Portugal, Francuska
3 - Irska, Njemačka
2 - Izrael, Holandija
1 - Letonija, Moldavija
0 - Azerbejdžan

Ukupno: 50 poena

Predviđanje kako će Srbija raspodijeliti svoje poene:

12 - Finska
10 - Hrvatska
8 - Švedska
7 - Izrael
6 - Norveška
5 - Moldavija
4 - Češka
3 - Portugal
2 - Švajcarska
1 - Malta

Bez poena ostaju: Azerbejdžan, Irska, Letonija i Holandija.
Kako samo 50? :( "nee idu joj prirodne nauke"

Stvarno nema potrebe za prizivanje ispadanja, jeste glupo, ali dijaspora ako bude htela da gleda može da gleda i kod njih, ne mora preko RTS. Uostalom, poslali smo pesmu koja svakako nije bait za našu dijasporu, možda bih se i uplašio da smo poslali Princa ili Zejnu, ali ovako stvarno nema potrebe za kmečanjem toliko.

Kako samo 50? :( "nee idu joj prirodne nauke"
Manji broj zemalja učestvuje nego inače, zapravo koliko se sjećam Srbija nikada nije ni nastupala u ovako ''skraćenim'' polufinalima, nikada nije bio manji broj od 17 a sada je 15 pa otud i manji broj televoting poena možemo očekivati.
Joj da, zaboravio sam ''Rest of the world'' kategoriju, tu očekujem eto nekih 5 poena (ako bude glasača iz BiH, Makedonije i Crne Gore u nekom većem broju), znači sveukupan zbir neka bude 55 poena.
A ni polufinale nije za šalu - računaj da će ispred nas sigurno biti Izrael, Moldavija, Norveška, Finska i Švedska (iza nas očekujem Azerbejdžan, Irsku, Letoniju, Maltu, Holandiju i Švajcarsku dok Portugal, Hrvatska i Češka mogu biti i iza i ispred).

@Undercover Nisi dobro sabrao poene koje si napisao, zato su te pitali kako samo 50.

Ma ne mislim da ce ispasti zbog ovoga ali da je finale mislim da bi plasman na televotingu bio losiji.

I svakako mislim da ce biti losiji nego sto je mogao biti u pf ali nedovoljno da bas ispadneno. Znamo to sa Ninom 2011 kad je Novak odvukao publiku.

RTS3 je zvanično kanal kulture, a pošto Srbi i kultura ne idu u istu rečenicu, gledanost tog kanalaje na nivou statističke greške. Možda da Maca Diskrecija vodi kulturno dnevnik pa da se poveća interesovanje za isti. Ne znam

Back