rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Prelepo izgleda, bas nam je lepo legla scena 🥺

viđam svuda po netu ove inserte španske televizije, jel imaju negde leakovani celi nastupi? moderacijo, nema šta ovde da se vidi

Ni ja ne kapiram zašto bi dijaspora zakazala zbog RTS3, pa svakako moraju da gledaju na javnom servisu zemlje u kojoj žive da bi mogli da vide brojeve za glasanje. Neće to uticati na glasove svakako
pa ono ne uključuje se dijaspora za ESC zato što je na RTS 1 nego zato što hoće jednom godišnje da osete kontakt sa domovinom ukoliko ne dolaze ovde često valjda, šta ja znam

Ne verujem da će to imati nekog efekta na tvt, ako se samo na to misli.

Ja cenim na oko 300 000 recimo. Mada dosta njih će pratiti preko strima ili Tiktoka..
Ja lično volim preko tv-a jer se unesem u svaki minut a i ići ću kod komšinice da ne budem sam 🤣 i da ne slušam primitivne komentare oko sebe uvek kada sednem da gledam ESC

Cela ova naša situacija me podseća na ono kada je Francuski predsednik Žorž Pompidu iznenada preminuo početkom aprila 1974,samo nekoliko dana uoči ESC-a,a sahrana mu je bila 6.aprila,na sam dan održavanja takmičenja pa je u Francuskoj bila nacionalna žalost,i morali su se povući,iako su već imali predstavnika i pesmu:

Pazi, da je kojim slučajem period žalost obuhvatio i prvo polufinale (a bilo bi tako da Vlada nije odlučila da nas poštedi 6 dana žaljenja u cugu i spoji dane žalosti za Vračar i Mladenovac) ni RTS sigurno ne bi emitovao ni prvo, a verovatno ni drugo polufinale. Znači ne ni neka prebacivanja ili tako nešto, jednostavno nema prenosa i to je.

Ali ne bi bilo povlačenja, u to sumnjam. Možda da je bila baš neka toliko ogromna tragedija sa desetinama mrtvih koja bi toliko izbacila delegaciju iz šina da jednostavno bude onemogućena da nastupi kako valja.

Kako bilo, odluka RTS-a je takva kakva je, ne možemo je menjati. Ne bi bila ni neka preterana zainteresovanost za ESC na Prvom programu, za muziku je još uvek malo rano. Za finale će već biti malo relaksiranija situacija cenim.

Manji broj zemalja učestvuje nego inače, zapravo koliko se sjećam Srbija nikada nije ni nastupala u ovako ''skraćenim'' polufinalima, nikada nije bio manji broj od 17 a sada je 15 pa otud i manji broj televoting poena možemo očekivati.
Joj da, zaboravio sam ''Rest of the world'' kategoriju, tu očekujem eto nekih 5 poena (ako bude glasača iz BiH, Makedonije i Crne Gore u nekom većem broju), znači sveukupan zbir neka bude 55 poena.
A ni polufinale nije za šalu - računaj da će ispred nas sigurno biti Izrael, Moldavija, Norveška, Finska i Švedska (iza nas očekujem Azerbejdžan, Irsku, Letoniju, Maltu, Holandiju i Švajcarsku dok Portugal, Hrvatska i Češka mogu biti i iza i ispred).
55 ili 82???

Ja očekujem neku svotu od 80- 90 poena....a možda bude i preko 100!

Ako bude niska gledanost, nećemo ni saznati kolika je.
Bukvalno. Ima da bude manja cak i od 2014.

Izvinjavam se zbog mog ispada, izvinjavam se Petru sto sam ga nazvao teskom osobom, ali RTSovo licemerje me je izbacilo iz takta.

Last edited:
Bukvalno. Ima da bude manja cak i od 2014.

Izvinjavam se zbog mog ispada, izvinjavam se Petru sto sam ga nazvao teskom osobom, ali RTSovo licemerje me je izbacilo iz takta.
Kao da namerno zele da odustanu naredne godine. Nadam se da gresim.

Ljudi koliko u proseku traju polufinala? Ja to nikada ne znam da odredim ,bude gotovo pre 00:00?

Back