rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Opet će Duolingo da spašava streak:
FvoXPOVWIAcJtP5

@Pipi
Nije uopšte obnavljao španski pred pre-party lol

Čovek uči japanski 😳
A i kineski online - ali faca mu

https://vm.tiktok.com/ZM21LgQyB/

Pa to sve ovisi i o pjesmi, ne samo o predstavniku, nije ni Konstry neka zvjezdetina u Srbiji bila pa kao ona animirala, nego ICS je veliki razlog za to, Luka je podrumar, ali je problem što mu pjesma nije postala viralna
Problem je sto pesma nije komercijalna, nego je eksperimentalna. Samo u tome.

A plasman u finalu me bukvalno ne interesuje.
Ja svake godine posle 2017.

Ja cu vecerasnje pf pratiti rastereceno, naravno svim srcem navijam za Luku i glasacu koliko budem mogao 🤭 Bice mi izuzetno krivo ako ispadne, jer je zaista dobar ESC materijal, ali sta da se radi. Najkrivlje ce mi biti ako ispadne jer ce primitivna Srbija jos vise da ga pljuje 🙄
Ali svakako sam i veliki optimista i nadam se odlicnom plasmanu, jer ova pesma ima to nesto sto moze vrlo lako da bude visioko ocenjeno.

Ma da je Luka i sto puta harizmaticniji i da je pesma sto puta bolja, ne vidim da bi bio neki hajp kod nas. Jednostavno nije nesto sto je blisko vecinskoj publici, mislim da ni Balosa ne bi previse hajpovali. Tako da je meni skroz ocekivano, da smo hteli hajp trebali smo Princa da posaljemo :LOL:

Ma da je Luka i sto puta harizmaticniji i da je pesma sto puta bolja, ne vidim da bi bio neki hajp kod nas. Jednostavno nije nesto sto je blisko vecinskoj publici, mislim da ni Balosa ne bi previse hajpovali. Tako da je meni skroz ocekivano, da smo hteli hajp trebali smo Princa da posaljemo :LOL:
Pa bismo kao sto smo inace i bili, zaostali u vremenu. Tako da bolje sto je Luka.

Ne pale vise pesme kao sto je Princeva. Jednostavno ne pale vise.

Luka 5. u polufinalu...ubeđen sam i verujem u to...da će biti odličan nastup, ne sumnjam.

Sjetite se da je u Italiji ESC godinama išao na tipa RAI 4 ili tako nešto lol

Back