rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa i u Njemačkoj su polufinala znala ići na nekom kanalu Einsfestival, ako se ne varam.
BBC je redovno polufinala na trici znao prenositi, preživjeće se jedna godina na RTS3

Sjetite se da je u Italiji ESC godinama išao na tipa RAI 4 ili tako nešto lol
Da, polufinala na RAI5...

Al' nije ti neki pozitivan primer lol
Kod nas se ESC još i prati u odnosu na Italiju...

Doduše, od Maneskina sad barem svi znaju šta je ESC...
Godinama dok nisu učestvovali morala sam da im objašnjavam lol

Mislim da se radi samo o tome da će ljudi biti lenji da prebace kanal na rts3 .. moji kući/prijatelji nisu ljubitelji evrovizije, ali onoo, kad bude ostave rts1 (kao neka ga to na tv-u) i gledaju ..večeras nema šanse da će prebaciti na rts3 😅

Lenji u smislu da se kod nas i dalje praktikuje šta puste rts1/pink/b92 i prva da se to ostavi na tv-u makar i niko ne gledao, a da se dalje od pomenutih 4 kanala dalje ne ide (osim sporta)

Evo kako izgleda dressing i make up room - gomila kutija i make up artist kaze da su kupovali nesto- sto mi ukazuje da su kostime igraca za tirkizni tepih menjali da bi bili vise sober zbog aktuelne situacije

https://vm.tiktok.com/ZM21FaeY7/

Da, polufinala na RAI5...

Al' nije ti neki pozitivan primer lol
Kod nas se ESC još i prati u odnosu na Italiju...

Doduše, od Maneskina sad barem svi znaju šta je ESC...
Godinama dok nisu učestvovali morala sam da im objašnjavam lol
RAI5? Koji je to kanal po redu? Pa to ko Rts 3. Ja pala sa Marsa

make up artist kaze da su kupovali nesto- sto mi ukazuje da su kostime igraca za tirkizni tepih menjali da bi bili vise sober zbog aktuelne situacije
Možda su onda i Luki nešto dokupili...

@Bebi
Je l' tvoja drugarica Mona u Liverpulu?
Nema je u onom videu šminkera, možda slučajno...

Luka je spominjao i Mariju i stilistu kao osobe koje ga oblače...

Na mojoj kablovskoj je rts3 na 28. poziciji. Evo sad sam proverio. Upamceno za veceras lol

ESC sajt nemačke tv stavio dobru fotku kao najavu za prvo polufinale. Ništa bez Luke :)

crvGEDf.jpg

ESCUnited nas po njihovim predikcijama izbacuju iz SF. Kazu da cemo biti 11.
Meni jedna djevojka iz Australije piše danas kako smo među 4 sigurnih finalista haha, biće strepnja dakle

Back