Pa kao sto i rekoh. Mora da se kopa, nije nigde na vidnom mestu clanak. Zatrpan je
Da, polufinala na RAI5...Sjetite se da je u Italiji ESC godinama išao na tipa RAI 4 ili tako nešto lol
RAI5? Koji je to kanal po redu? Pa to ko Rts 3. Ja pala sa MarsaDa, polufinala na RAI5...
Al' nije ti neki pozitivan primer lol
Kod nas se ESC još i prati u odnosu na Italiju...
Doduše, od Maneskina sad barem svi znaju šta je ESC...
Godinama dok nisu učestvovali morala sam da im objašnjavam lol
Možda su onda i Luki nešto dokupili...make up artist kaze da su kupovali nesto- sto mi ukazuje da su kostime igraca za tirkizni tepih menjali da bi bili vise sober zbog aktuelne situacije
A finale na Rai 2.Sjetite se da je u Italiji ESC godinama išao na tipa RAI 4 ili tako nešto lol
Pa kao sto i rekoh. Mora da se kopa, nije nigde na vidnom mestu clanak. Zatrpan je
Odlican. Beskrajno zabavan. Ali Furman nosi stikle i vari u stiklamaLuka gostovao u podkastu, baš zanimljiv razgovor:
Odličan intervju. Al' što peva Mitra Mirića na krajuLuka gostovao u podkastu, baš zanimljiv razgovor:
Meni jedna djevojka iz Australije piše danas kako smo među 4 sigurnih finalista haha, biće strepnja dakleESCUnited nas po njihovim predikcijama izbacuju iz SF. Kazu da cemo biti 11.
Izgledaju kao da su mu igraci/prateci vokali, a on upravlja njima sa komandnog cvetaESC sajt nemačke tv stavio dobru fotku kao najavu za prvo polufinale. Ništa bez Luke
![]()