rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

ESC sajt nemačke tv stavio dobru fotku kao najavu za prvo polufinale. Ništa bez Luke :)

crvGEDf.jpg
Odlično.

ESCUnited nas po njihovim predikcijama izbacuju iz SF. Kazu da cemo biti 11.
Wtf?

ESCUnited anketa finalista

Finska 621
Švedska 618
Izrael 597
Norveška 597
Češka 559
Srbija 528
Moldavija 524
Švajcarska 428
Portugalija 423
Hrvatska 391
---------------------
Malta 321
Letonija 223
Holandija 199
Azerbejdžan 92
Irska 62

Pa kad bi se desilo to bi stvarno bio ogroman šok ove godine s obzirom da je nastup stvarno doveden do perfekcije, a pesma je relativno popularna među fanovima. Ali dobro nije prvi put da smo prošli dok nam predviđaju NQ, tj. nadam se da će biti tako.

Ali Čika Meth uglavnom pogodi sve, ako je njegovo predviđanje u pitanju lol

stvarno su mi neverovatni ljudi koji nas stave kao ispadak, doduše malo ih je.

baš nema šanse, realno posle top 3 (izrael, švedska, finska) imamo najviše šanse da se tu pribijemo uz vrh

au preduhitri me

moj omiljeni fudbalski youtuber pregleda ESC

najveći generator hajpa je tako kada neko ko nema veze sa ESC analizira istu, bar meni. Pokazuje da ESC održava relevantnost
Linsanity dres u pozadini 🥰

Drago mi je pre svega da smo nakon vise od decenije izabrali muskog izvodjaca. Sve reci pohvale imam za Luku Black. Odlicno nas predstavlja u javnost, simpatican, nastup je meni fenomenalan, radi odlican posao i oko Evrovizije.
Svu moju podrsku ima veceras (ubedjen sam da lagano prolazi), kao i u finalu; iako mi je pesma jedna od najlosijih ove godine (nazalost, 36. mesto).

U svakom slucaju, ponosan sam na njega sto nas predstavlja na Evroviziji.

Ne čuje se to u prenosu. Publika se čuje samo tamo gde je glasnija, valjda da bi akcenat bio na vokalima i muzici.

Možda i namerno, posle prošlogodišnje p*ssy, jer je kao ipak porodični šou...

Video sam nastup. Izgleda sve dosta dobro sem tona jer bukvalno se on jedva cuje. Samo dahce i sapce. Slabije je to nego na PZE

Back