rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa dobro, imaš pravo na svoje mišljenje, kao što i mi imamo na svoje. A imaš pravo i da laješ čim čuješ nešto što ti se ne sviđa, naravno.

Postoje šanse da ispadne, naravno. Ali mislim da su jako male. Morao bi baš da sam sebe upropasti (vizuelno i vokalno), a ne verujem da će se to desiti.
Srbija ima bolju startnu poziciju od mnogih zemalja (zbog dijaspore naravno) i to nas održava da budemo u finalu često, čak i sa slabim pesmama poput Balkanike. Luka svakako nema tipičnu pesmu za koju se dijaspora lepi, ali to što ne dobijemo od dijaspore, dobićemo sa drugih strana. Optimizam mi daje uvek kada vidim da je naš najlošiji rezultat 11. mesto u polufinalu.

Moje neko mišljenje je da šanse za ispadak nisu ogromne, ali nisu ni tako male koliko bi neki želeli da jesu. Za sad je tako. Žao mi je ako sam vam uništio jutro ovim tejkom. ❤️

Polufinalni flop-manje šanse, al nikad isključene. Finalni, žiri će kao i uvek jako random da glasa za pesme ko Azerbejdžan prošle godine.

Dobro, nekom kome se ne dopada pesma, negde i logično da ne vidi ništa posebno u celom paketu i da ima osećaj da će pre da ispadne nego da prođe. Onima kojima se sviđa, a ima dosta onih kojima se baš dopada i u top 5 im je, gledaju na to drugačije. Svakako ne stojimo loše na kladionicama, a nastup će se sigurno unaprediti (iako je meni i ovakav moćan), pa mislim da će svakako Luka dati sve od sebe. Nekad treba rizikovati da bi se zabeležio uspeh.

Ja isto mislim da nam finale nije upitno. Nastup može biti samo još bolji od nastupa u finalu PZE, a već imamo neke države u 1. pf koje će jako teško u finale tipa Irska, Malta, Letonija, Portugalija, pa i Holandija sa ovim sistemom, ni Švajcarska ne obećava, novi sistem je napravio polufinala mnogo predvidljivijim.

Dobro, nekom kome se ne dopada pesma, negde i logično da ne vidi ništa posebno u celom paketu i da ima osećaj da će pre da ispadne nego da prođe.
Mislim da ovo niko nije rekao, bar ne u ovoj trenutnoj diskusiji.

A što se mene tiče, rizik može svake godine. 🤣

Petre, ne mora se ništa eksplicitno reći. Dovoljno je što se ističe osećaj da ispadamo, a toliko je tu faktora koji odlučuju, pored faktora sreće. Neko kome je nastup sjajan, ne može baš da zamisli da ovo može da ispadne, iako uvek postoji bojazan, pa čak i za Konstraktu smo strepeli dok nije prozvana koliko god bili ubeđeni da se ispadanje ne može dogoditi.

Slažemo se da su pristrasniji ljudi koji vole pesmu. To čitamo ovde svake godine. ⭐

Back