rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Zašto uopšte dajete na značaju takvim komentarima? Neko će jedva dočekati da napiše vest u vezi sa takvim besmislenim tumačenjima, pa se onda dokoni ljudi nadovežu...

Pa čak je i za Vlahovića nakon svih tuđih žena krenula priča ma nije on ni sa čijom ženom to je sve da se zamaskira da je on gej hahahh
Ovo jeste za Offtopic, ali kamo srece da je Vlahovic gej...

I molim vas nemojte i vi da verujete u te bljuvotine koje pise Informer. Oni su krivi sto se stvorila losa atmosfera. Ali to je za drugu temu.

Znaci, sve te splacine od novina: Kurir, Informer, Blic i Nova; sve to treba pobacati u WC solju.

Dobro, svako ima pravo na mišljenje, potpuno je legitimno što ima ljudi koji možda generalno ne preferiraju ovakav stil muzike, pa u poređenju sa suštinom ESC-a eventualno pomišljaju na ispadanje. Što se mene lično tiče, zaista ne znam šta treba da se dogodi da bi takav ishod bio na kraju. Pisao sam ranije o nepredvidivosti samog takmičenja i spomenuo silne 12-ice koje je Konstrakta pokupila na tvt-u od zemalja od kojih smo mogli samo da sanjamo i koji bod, a kamoli 12-ice, i meni je logičnije da pesma koja je produkcijski dosta moćna, ide u korak s vremenom, ima neki konkretan koncept, privlači pažnju od prve sekunde privuče veći broj glasova zemalja i izvan naše dijaspore. U svakom slučaju, 90% su šanse da Irska i Letonija sigurno ispadaju, vrlo blizu su Holandija i Švajcarska, a ruku na srce, možda je malo "unpopular opinion", ali meni iskreno, ni Hrvatska, Izrael i Moldavija apsolutno nisu ni najmanje sigurni finalisti, naprotiv, znatno veće šanse bih tim zemljama dao za ispadak nego za prolaz. Videćemo, ali ja sam relativno miran, a ako se ne daj Bože desi to čega se pojedini pribojavaju, svakako neće biti smak sveta.
Samo da ne bude kao 2018, kad sam bio miran sve do pocetka proba, a onda sam poceo strahovati zbog ispadanja.

Da ne pominjem 2021, kad sam sve vreme strahovao zbog toga sto smo bili sami iz bivse Juge u pfu.

@Lignjoslav Ma jasno naravno, sve to i spominjem baš zbog toga što nema šta se nije pisalo po tabloidima i pričalo i ovome i o onome pa kao šta sad. I što reče @Miloš mi ovde malo previše pažnje pridajemo svakoj maloj kontroverzi, jeste slatko nasmejati se, tračariti i slično, ali stvarno postoje bitnije, pa i zabavnije, a manje toksične teme.

Ja samo cekam da pesma pocne da se trazi po svadbama, sve onako u folk fazonu, bice i toga 100% :ROFLMAO:
Spisku želja moram da dodam i potencijalnu obradu SMSS, tj. da budem precizniji - iskreno se nadam da će Branka Black Rose da nastavi sa tradicijom i posle Konstrakte obraditi/prepevati i Lukinu pesmu (Samo sise spava deluje kao dobar naslov) + ubeđen sam da je to neki tajni namyg da nas opet čeka fini plasman u Engleskoj 🥰🙏

Znam da sam jedan od ili mozda jedini koja mu je ova pesma najgora na ovogodisnjoj PZE. Meni se ovo ne dopada. Ali moram priznati da mi je nastup odlican. Cak mi je on jako dobro izneo pesmu; njegov glas i manir pevanja je lepo uklopnjeno, kada se malo vise analizira. Ali pesma mi je skoro pa neslusljiva. Mozda nije pravo poredjenje, ali mene podseca na Hatari. I sa ovim zavrsavam losu pricu o njemu.:censored:

Od sada ce imati punu podrsku od mene i zelim mu da nas odlicno predstavi.
Sto se tice prolaska, iako je po kladionici ovo nase pf-e bas jako, ja sam ubedjen da 100% prolazimo. Jednostavno, onaj nastup (koji ce biti jos doteraniji) mora da se vidi u finalu. Plus sto su reakcije na pesmu odlicne (cak i onima koji nas ne vole godinama), u skoro po svim topovima smo u TOP 10, a i u dobrom broju smo i u TOP 5. Stvarno ima retkih (kao ja) da im se ne dopada.

U svakom slucaju, odlican izbor i nakon Konstrakte, nastavlja se da se prica o nama u pozitivnom smislu oko izbora pesme i sto nudimo nesto drugacije, ali dobro.

Back