KONSTRUKTOR
Ekspert
I daa ne zavboravim,glavu dajem i stavljam na panj da bi od 569 komentara na blicu ili b92 sajtu recimo ili na fejsu kada objave: "Luka pobednik evrovzije 2023.godine" on idalje dobijao komentare da mu je muzika uzasna,da recituje,da spava dok peva i da je pederčina ,takvi bi bili komentari barem 50% ljudi,a možda i više,evoo na 021 ili RTS su komentari takvi,a kamoli na blic,alo,b92 itd itd udjite na vest na b92 koji ima najvise komentara oko svih desavanja pa pogledajte kakvi su komentari za Luku,za Mariju nisubili komentari da je pesma kao pesma losa,nego da im je kao pojava sa kratkom kosom i suknjicom smesna a potom lgbt nastup u helsinkiju iritantna i da lici na Harija potera.
Inace moja cela porodica(uglavnom) i svi smo gledali te godine i skakali i radovali se kad je glasanje zavrseno i kada je pobedila,rodjendan mi je bio bas u polufinalu cini mi se i finalu bila slava ona i secam se bila je favorit i bas se ocekivala pobeda te godine zaista..
Inace moja cela porodica(uglavnom) i svi smo gledali te godine i skakali i radovali se kad je glasanje zavrseno i kada je pobedila,rodjendan mi je bio bas u polufinalu cini mi se i finalu bila slava ona i secam se bila je favorit i bas se ocekivala pobeda te godine zaista..