rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Isto, London najmanja komplikacija jer tamo već živi, Tel Aviv mi ima dobru energiju za nas nekako (a eno i pesma je u Spotify Viral kod njih), Varšava bi bio jako inteligentan potez (može da im bude krivo što nisu poslali Janna pa da budu salty ali svakako ne mogu za Blanku ili protiv Luke da glasaju, može samo korist da bude), a ako nešto mora da se eliminiše mislim da može Madrid ili Barselona, biće dovoljno jedno od ta dva.

Šta je još u priči, I da izvede
Ima smisla.

U Amsterdamu je i fora što bi mogao da izvede "Amsterdam"...

Onda London, Varšava i Amsterdam, a video uključenje u Tel Aviv...
A sto ne 4? I Tel Aviv. Na viral listi smo a i rece on da bi tamo voleo da odvede tatu 🥰. Da li je to problem vremena ili budzeta?

Od španskih ESC fanova "Samo mi se spava" se 'leba najesti neće i kad prođe u finale, to odmah da vam kažem.. 🤭🤭
Španski esc fanovi su posebna priča.. 🙃
Ja iskreno ni u Varšavu ne bih, daleko pre u Tel Aviv, to je sličnije Amsterdamu, ima ih sa svih strana.... Mnogo bolja promocija je Tel Aviv od Poljske gde i nema toliko fanova a i poljski televoting nije u tolikoj meri baziran na fanovima, to da "lovi" glasove na nekog ko je izgubio poljsko NF, zvuči ovako simpa kada kažete, ali u
domenu "science fiction"... 😁

Pa dobro što mora na tačno 3 partija, može i na 4, u tom slučaju pored pomenutih, može ili Varšava, ili jedan od dva španska, ionako je rekao da bi išao na sve na šta može.

Mene više plaši vreme.

Imamo 56 dana do prvog polufinala.
4 žurke znači da gotovo 30% vremena provede u putu umesto spremajući nastup...

A pritom se bavi i svojim poslom menadžera...

Često domaćini i plate put i smeštaj ili pokriju deo, tako da nisu to neki ogromni izdaci, ali ne bi valjalo ni da 20 dana provede po partijima, bolje da iskoristiti na pripremama, radu na nastupu i vokalu.

Od španskih ESC fanova "Samo mi se spava" se 'leba najesti neće i kad prođe u finale, to odmah da vam kažem.. 🤭🤭
Španski esc fanovi su posebna priča.. 🙃
Ja iskreno ni u Varšavu ne bih, daleko pre u Tel Aviv, to je sličnije Amsterdamu, ima ih sa svih strana.... Mnogo bolja promocija je Tel Aviv od Poljske gde i nema toliko fanova a i poljski televoting nije u tolikoj meri baziran na fanovima, to da "lovi" glasove na nekog ko je izgubio poljsko NF, zvuči ovako simpa kada kažete, ali u
domenu "science fiction"... 😁
Kako televoting nije baziran na fanovima? Jann je sigurno dobio tlv a Blanca bila lose plasirana cim ga do danas nisu objavili. Na socijalnim mrezama i youtubu Poljaci komentarisu vecinom da ce glasati za Hrvatsku i Srbiju. O Spaniji se slazem 100 %.

Pevačica Zlata Petrović nije krila, takođe, da joj Luka nije bio favorit.

- Volim muziku, različite žanrove, ali taj tvrdi zvuk, taj agresivni tehno, to meni ne prija, ne sviđa mi se to ništa.

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Posteno rekla, to je njen stav i ja to postujem. E tako kazi a ne da vredjaju decka.

Inace, ja se najezim sad u onom delu gde Luka kao unistava cudoviste pri kraju (razum spava).

Sad nakon preslusanog naseg polufinala, zaista mislim da ne bi trebalo da bude problema za finale, a i kolko vidim dosta mladih podrzava ovo.

Upravo tako, a zamisli odeš u Madrid 😍🥰 ili Barselonu i ne cunjaš po gradovima malo...pa to je NEZAMISLIVO!! 🤭🙃🤪 Još oko Uskrsa u Madridu, rebajaaaas, ay mi madre... A da se jure španski glasovi za finale preko pre esc party je malte ne pa gubljenje vremena samo po sebi..

Pa dobro nije to samo puko jurenje glasova, to može da bude posledica svakako ali mislim da je to i ovako generalna promocija i lepa stvar za tu fanovsku atmosferu opštu.

U to ime, čestitamo ulazak na #24 Viral 50 Sweden 👏
(Finska mali pad na #10, Island mali skok na #20, Izrael skok na #35)

Kako televoting nije baziran na fanovima? Jann je sigurno dobio tlv a Blanca bila lose plasirana cim ga do danas nisu objavili. Na socijalnim mrezama i youtubu Poljaci komentarisu vecinom da ce glasati za Hrvatsku i Srbiju. O Spaniji se slazem 100 %.
Mislim televoting poljski na ESC... Oni imaju tamo Ukrajinu, Češku ove godine, u Poljskoj ti je oko 2 500 000 Ukrajinaca sada, mislim da njihov televoting na ESC neće previše zavisiti od hard core esc fanova koji idu na pre party u Varšavu...

Pa dobro nije to samo puko jurenje glasova, to može da bude posledica svakako ali mislim da je to i ovako generalna promocija i lepa stvar za tu fanovsku atmosferu opštu.

U to ime, čestitamo ulazak na #24 Viral 50 Sweden 👏
(Finska mali pad na #10, Island mali skok na #20, Izrael skok na #35)
Hahaha rintintin vidiš da sam upao u neku "kalkulantsku" fazu.. 🙃🤭

What’s the secret ? Hm ne kaci videe. Story na marocan oil i Konstraktinom instagramu, ona i Luka.

Attachments

• E59C3E35-A0F0-42EA-9918-F13D98574746.webp
    E59C3E35-A0F0-42EA-9918-F13D98574746.webp
    633.6 KB · Views: 18
  • 165FE1C4-B144-4A9D-BC34-0481AFD5FADA.webp
    165FE1C4-B144-4A9D-BC34-0481AFD5FADA.webp
    374.2 KB · Views: 18
Vi se još bavite kukurikačama i cerglanima, kojima je ostalo da kljucaju po blatu sopstvenog dvorišta, a ja analitikom.

Malo sam analizirala ove prve My Top 35 na You Tube, jer moje ranije iskustvo sa ovim listama, pokazuje da krajnji plasman na takmičenju ne odstupa mnogo od najčešće ponavljanog ranga. Barem se može naslutiti na kojoj strani tablice će završiti.

I na osnovu 25 lista My Top 35 Eurovision 2023, stanje je sledeće:
2.mesto- 4 puta
3.mesto- 4
4.mesto -1
7.mesto- 1
8.mesto- 4
9.mesto- 2

12.mesto-1
15.mesto- 1
17.mesto -3 puta
26.mesto- 1
29.mesto-1
30.mesto-1

Dakle, 16 puta u Top 10, 5 puta od 10-20.mesta, i 3 puta plasman ispod od 20. mesta.
Po ovome, trebalo bi očekivati: sigurno finale, levu stranu tablice, pobedu ne, a plasman bi mogao da bude izmedju 3. i 9.mesta.

Back