Peace
Ekspert
A ko ih pa priznaje?Ove nisu iz HCNa koji ja znam i priznajem. Fuj.
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/4126504/luk-blek-pustio-suzu-u-emisiji- Konstrakta i ja nismo u rodu, ona je moj dugogodišnji prijatelj, ali bih jako voleo da imam kul tetku kao što je ona. Ukoliko gledamo iz neke umetničke perspektive, onda sam presrećan što ljudi misle da smo u srodstvu, a ako gledamo vizuelni deo, onda sam još srećniji, jer je ona meni jedna od najlepših žena na svetu. Iako nismo u srodstvu, ja nju gledam kao sestru - kazao je Luk Blek u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.
Pesma „Samo mi se spava“, veoma dobro se kotira na kladionicama, ali i kod pojedinih svetskih Jutjubera, koji su oduševljeno komentarisali njegov nastup. Koliko je bio iznenađen pozitivnim komentarima, govori i to, da je Luk u jednom momentu pustio i suzu:
- Izvinite, emotivan sam jako i mnogo je lepo da čujem ovakve komentare.
Ne znam se realno koje su gore,da li prosle Hurricane ili ove sada,bukvalno isto sranje,drugo...Kakve jadnice. Svaka njihova pojava je blam za blamom, neće one potrajati.
Jadnice bedne... gadne, pa za godinu dana nece ni po zadruzi pevati... ima da ih zovu po lokalnim kafanama... fujJadno+ prejadno. Ova Miona što se cepari plus jako loš humor ovog voditelja koji se zagubio posle Zadruge. Mislim s obzirom da gostuju u ovakvim emisijama sve je jasno. Žalosno ko je sve danas voditelj. Ni sam nisam fan pesme ni Lukine pojave ali ovo podsmevanje mi je odvratno. HCN razočarale tačno mi bude žao kad vidim koliko su sujetne zapravo ispale. I koje ovoj voditeljki rekao da ako se ovako nasilno smeje da će dići šer? Užas.
Pa meni su ovde veći problem voditelji od Hurricane?!Jadno+ prejadno. Ova Miona što se cepari plus jako loš humor ovog voditelja koji se zagubio posle Zadruge. Mislim s obzirom da gostuju u ovakvim emisijama sve je jasno. Žalosno ko je sve danas voditelj. Ni sam nisam fan pesme ni Lukine pojave ali ovo podsmevanje mi je odvratno. HCN razočarale tačno mi bude žao kad vidim koliko su sujetne zapravo ispale. I koje ovoj voditeljki rekao da ako se ovako nasilno smeje da će dići šer? Užas.