rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jadno+ prejadno. Ova Miona što se cepari plus jako loš humor ovog voditelja koji se zagubio posle Zadruge. Mislim s obzirom da gostuju u ovakvim emisijama sve je jasno. Žalosno ko je sve danas voditelj. Ni sam nisam fan pesme ni Lukine pojave ali ovo podsmevanje mi je odvratno. HCN razočarale tačno mi bude žao kad vidim koliko su sujetne zapravo ispale. I koje ovoj voditeljki rekao da ako se ovako nasilno smeje da će dići šer? Užas.

Vise mi nije zao zbog hejta na njih na drustvenim mrezama lol

Pokvarene plus glupe. Pa Aca Lukas sebi moze da dozvoli da pljuje jer ima karijeru i hitove kao malo ko iako je kreten a ove kokoske na pocetku karijere vec lupetaju.

Kakav Ilma Karahmet momenat lol

ps jesam rekao da iz ove plave isijava zlo. Ne zovu me za dzabe maherkaaaaaa sve osetim

Time zapravo direktno vređaju i sve nas koji smo od srca navijali za Luku...
Biseri!

Je l' ovo već emitovano?
"Kec na jedanaest"?
To pozitivni komentari kod Boška, posle svih pljuvanja?
Mada, ne bi bio prvi put da Kurir izmišlja...
- Konstrakta i ja nismo u rodu, ona je moj dugogodišnji prijatelj, ali bih jako voleo da imam kul tetku kao što je ona. Ukoliko gledamo iz neke umetničke perspektive, onda sam presrećan što ljudi misle da smo u srodstvu, a ako gledamo vizuelni deo, onda sam još srećniji, jer je ona meni jedna od najlepših žena na svetu. Iako nismo u srodstvu, ja nju gledam kao sestru - kazao je Luk Blek u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.
Pesma „Samo mi se spava“, veoma dobro se kotira na kladionicama, ali i kod pojedinih svetskih Jutjubera, koji su oduševljeno komentarisali njegov nastup. Koliko je bio iznenađen pozitivnim komentarima, govori i to, da je Luk u jednom momentu pustio i suzu:
- Izvinite, emotivan sam jako i mnogo je lepo da čujem ovakve komentare.
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/4126504/luk-blek-pustio-suzu-u-emisiji

Ove tri kaljaju brend koji su stvorile njihove prethodnice. Nikada nece biti kao one. Cika Zoki bolje da gasi svetlo i mota kablove, od ovoga nema nista.
Prvo nemaju opstu kulturu. Jedino Sara izgleda kao ok lik. Plavusa je zla, a crvena tupava.
Niko im nije kriv sto su kostimima i frizurama unistile utisak o pesmi koja bas i nije zasluzila 1 bod. Ali, da se ne lazemo, ono kao paket nije licilo ni na sta.
Sto se pljuvanja Luke tice, mogu samo da kazem ko gubi ima pravo da se ljuti.

Jadno+ prejadno. Ova Miona što se cepari plus jako loš humor ovog voditelja koji se zagubio posle Zadruge. Mislim s obzirom da gostuju u ovakvim emisijama sve je jasno. Žalosno ko je sve danas voditelj. Ni sam nisam fan pesme ni Lukine pojave ali ovo podsmevanje mi je odvratno. HCN razočarale tačno mi bude žao kad vidim koliko su sujetne zapravo ispale. I koje ovoj voditeljki rekao da ako se ovako nasilno smeje da će dići šer? Užas.
Jadnice bedne... gadne, pa za godinu dana nece ni po zadruzi pevati... ima da ih zovu po lokalnim kafanama... fuj

Pa meni su ovde veći problem voditelji od Hurricane?!

Back