rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovo gore je verovatno sa snimanja videa akusticne verzije. Bas me zanima kakva ce da bude. Ovaj cover odlicno zvuci ( ne znam da li je vec postovano)?

Last edited:
On je već od ranije imao spremnu akustičnu verziju na engleskom. Verovatno je sad doradio i bilo bi dobro da što pre objavi. Mislim da je veoma važno da se pojavi i spot i to sa eventualno nekim sitnim poboljsanjima melodije, da već ulazi u uši pre Liverpula. Isto delim i mišljenje pojedinaca na forumu da je neophodno da bude znatno aktivniji na svojim društvenim mrežama, baš kao i RTS.

A sta je ovo? Monster?

Attachments

• 27350662-935F-4286-8200-D0608B93944D.webp
    27350662-935F-4286-8200-D0608B93944D.webp
    26.9 KB · Views: 24
A sta je ovo? Monster?
Pipi,prošla je ponoć,molim te nemoj nas sve ovde prebadati sa ovakvim stvarim,ipak treba i spavati noćas..
ovi spotovi tj. pripreme spotova koje gledamo,na kraju ce se zaista potvrditi price ovih zatucanih ili kako god da je u pitanju satanizam hahahah

Za Saru Jo su pričali da je satanizam, za Konstraktu takođe, sada i za Luku, ja kad to čujem to mi je samo potvrda da se radi o izvanrednom konceptu i nastupu 💅
Nije bitno sta kaze,nego ko kaze,ako Aca Lukas kaže onda je to meni jednako bukvalno kao da niko nije ni rekao,jer njega uopste niti slusam,niti zelim da slusam i shvatim sta kaze..
On kao kineskim jezikom da prica,iskreno nista ga ne razumem brate,shvatam da neki ljudi vole belo,ali ovaj ga bas preterao,ne zna lik vise vidim ni koji je dan,ni koja je godina,njemu nije lako....
A nekada je bio tako kuul...lažeem nikada nije bio kul,oduvek je bio seljačina primitivna..

Nije bitno sta kaze,nego ko kaze,ako Aca Lukas kaže onda je to meni jednako bukvalno kao da niko nije ni rekao,jer njega uopste niti slusam,niti zelim da slusam i shvatim sta kaze..
Ma dobro pusti Acu Lukasa, ako je bitnije ko kaže nego šta kaže, da li je ijedna druga osoba koja je javno uporedila bilo koji od ovih nastupa sa satanizmom relevantna da njen stav uzmemo za ozbiljno? Zašto se onda to uopšte provlači kao tema i kako onda mogu da se "potvrde priče zatucanih"?

Back