star5
Ekspert
Ohoo, koncertni klavir, reflektori, kamera...pa košta, košta

Ohoo, koncertni klavir, reflektori, kamera...pa košta, košta
To je za akustičnu verziju:Ohoo, koncertni klavir, reflektori, kamera...pa košta, košta![]()
Pipi,prošla je ponoć,molim te nemoj nas sve ovde prebadati sa ovakvim stvarim,ipak treba i spavati noćas..A sta je ovo? Monster?
Nije bitno sta kaze,nego ko kaze,ako Aca Lukas kaže onda je to meni jednako bukvalno kao da niko nije ni rekao,jer njega uopste niti slusam,niti zelim da slusam i shvatim sta kaze..Za Saru Jo su pričali da je satanizam, za Konstraktu takođe, sada i za Luku, ja kad to čujem to mi je samo potvrda da se radi o izvanrednom konceptu i nastupu![]()
Ma dobro pusti Acu Lukasa, ako je bitnije ko kaže nego šta kaže, da li je ijedna druga osoba koja je javno uporedila bilo koji od ovih nastupa sa satanizmom relevantna da njen stav uzmemo za ozbiljno? Zašto se onda to uopšte provlači kao tema i kako onda mogu da se "potvrde priče zatucanih"?Nije bitno sta kaze,nego ko kaze,ako Aca Lukas kaže onda je to meni jednako bukvalno kao da niko nije ni rekao,jer njega uopste niti slusam,niti zelim da slusam i shvatim sta kaze..
Čuveni legendarni i moj omiljeni dijalog mozda ikada domace kinematografije SCEPAN SCEKIC VS. JOVANKA SOLDATOVIC,uvek me nasmejee
I urokljivo okoBrada I krst lol
Čačanski četnik!Brada I krst lol