Brljiva Grozda
Iskusan član
Helo, ljudi, da se ne igramo političke i svake druge ... ičke korektnosti, Luka zvuči kao pokvarena kineska igračka, užasno peva, može da se izvlači na foru da je to koncept - šaputanja, ali ovo niti je ubedljivo vokalno, a o scenskom nastupu i da ne govorimo, kakva su ono mlataranja rukama kao da muvopičem rasteruje malarične komarce, ona trzanja, krajnja feminiziranost koju potencira u pokretima, a koja je odbojna. Nemam nameru da se igram liberalnog - neodžender populizma i kvazitolerancije, na sceni se feminiziranost "ne prima" , meni lično ne smeta, ali ovo je takmičenje, sve to na sceni može da se maskira nastupom i da mu nađu neki adekvatan bekvokal jer ovo ne zvuči kako treba zbog da hebeš ga ... netalenta. U budućnosti može da se bavi produkcijom, komponovanjem, čime god, od ovoga se leba neće najesti. Jedino što mi se dopada jeste zum na faci i zaista deluje kao vrlo lep momak, sorry, kom se ne sviđa nek preskoči ili zaobiđe. Ja mu držim fige, taj nastup može da se dotera, uobliči, pesma ima fanove, ali ovo nije dobro - ni za ove abitne predevrovizijske fan žuraje, sasvim jasno naspram Kerija ( ako dobro transliterovah), koji ubija od harizme. Pevač mora da peva. Makar solidno. Tačka.