Pa nebi emitovali polufinala uopšte da nisu ugovorom potpisanim pri prijavi participacije odn. učešća obavezni to da urade na bilo koji način...!
Stop heteroseksalnom teroru I propagandi!!Evrovizija posle dana žalosti ne može, ali utakmica Partizana sa sve navijačkim pesmama u drugom poluvremenu i to samo dan nakon tragedije može bez problema.
Ne mora to da bude loše...Srpski nastup počinje snimanjem cveta na kom leži Luka tako da se cvet vidi ceo, po mom mišljenju previše udaljeno
Ok, ovo jeste istina, tačno je da RTS kao javni servis treba da bude pažljiviji od privatnih televizija...Razumijem nezadovoljstvo publike, ali i ovaj potez donekle, jer nije isto kad privatna televizija pušta rijaliti (u kome će vjerovatno biti SVEGA u narednih par dana) ili neki tok-šou i kad javni servis kome građani plaćaju pretplatu to radi u ovakvim danima tugovanja (iako su dani žalosti prošli), pa bi im bilo neprimjereno (ovo gledam iz ugla RTS-a kako su vjerovatno razmišljali). Možda, da je Srbija u drugom polufinalu, išlo bi na drugom ako ne već na prvom programu, ali ovako su u fazonu, ako ne ide naše polufinale na 1 ili 2, ne mora ni drugo.
Poenta je da svakako spomenu na Dnevniku i najavama da se sele polufinala na RTS3 i onaj ko hoće da gleda, gledaće, teško da će neko reći e zato što je na 3, neću gledati. Svakako je hajp preslab, a i situacija je takva da ni ne može biti euforije za muzikom toliko trenutno.
B@gra populisticka, znaju dobro da vecina naroda prezire ''**dersku'' Evroviziju pa mu se dodvoravaju da ne izgube slucajno koju decimalu popularnosti.Ma ljoljcina.
Hoce da ponovo sahrane popularnost ESCa kod nas.
Mene je strah da Srbija ne uprska na ovogodisnjoj Evroviziji po pitanju plasmana, pa da Srbija odustane (zna se po cijem nalogu) kaoI treba, a ne kao Pink da budu previse pristrasni.
Nema sanse da se to desi. Pa mislim da Duska ne bi to dozvolila.Mene je strah da Srbija ne uprska na ovogodisnjoj Evroviziji po pitanju plasmana, pa da Srbija odustane (zna se po cijem nalogu) kao2019. ili
2012. (ionako su to preCednikovi uzori i pajtasi).
Duska se tu ne pita ni 0,5%.Nema sanse da se to desi. Pa mislim da Duska ne bi to dozvolila.
Letonci nemaju ludake na vlasti.Nece do toga doci uopste. Sta onda da kazu Letonci koji finale nisu videli jos od 2016?
Ovaj je po ludilu nadmasio i Milosevica, a zvalavi je za par decimala vise popularnosti u stanju da uradi ali bas sve.RTS je strasno hteo da ucestvuje kad nas nije bilo 1993-2003. Ne bi nikako doslo do toga da zvalavi odjednom zabrani ESC jer je "previse gej".