rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kako spojiti hajp i RTS 3 u jednu recenicu? Na sve to necu moci da pratim prenos uzivo :(

Ja na svu srecu imam RTS 3, ali je glupo sto bas na tom kanalu, mnogo ljudi ni ne zna da li ga imaju uopste.

ESC na kablovskoj. Da mi neko rekao prošle godine pomislio bih Nova S ušla u EBU.

Uskoro stiže intervju sa Lukom, odrađen nakon današnje probe. 🦞

'Ajde da dani žalosti još uvijek nisu prošli pa i da razumijem odluku da se emitovanje polufinala prebaci sa Prvog i najgledanijeg na neki tamo ''žnj'' i sporedni Treći kanal RTS-a, ovako mi je nejasno zašto to rade a pri tom će u istom terminu na RTS 1 biti emitovan neki drugi program zabavnog karaktera, da su pripremili neku ozbiljnu političku emisiju za taj udarni termin povodom ovih nemilih događaja bilo bi opravdano no ovako mi je zaista besmisleno...

Znam da će sigurno u svim najavama obavještavati gledaoce za prebacivanje Evrovizije na RTS 3 i da neće biti onih koji će odustati pa neće namjerno pratiti jer ne ide na 1-om, ko svakako planira gledati - gledaće sa kog god kanala (bitno je samo da ga ima na tv-u lol), međutim vjerovatno će gledanost biti dosta manja a samim time i zainteresovanost za ovogodišnje takmičenje jer mnogi i nemaju taj kanal ili ako ga i imaju treba ga naći a mnogima će biti mrsko da listaju tako da totalno bespotrebno sami sebe ukopavaju. :sneaky:

Ja evo npr. nemam taj kanal u svom tv paketu a danas sam btw saznao da on i dalje postoji, RTS 2 imam (da je barem na njemu pa ok), tako da ću morati gledati ili na HRT-u ili na RTCG-u (ako je istina da oni prenose). Provjerio sam i ta dva imam, crnogorska televizija mi je inače na broju 730 i maloprije kada sam šaltajući ih pronašao, išao je evrovizijski nastup Slavka Kalezića iz Kijeva a potom njegovo gostovanje u nekoj emisiji lolčina.

Ja nemam RTS3, imam HRT i nadam se da neće zaključati prenos, mislim da od 2008. nisam tamo gledao prenos takmičenja a do tad sam stalno kod njih gledao.

Takođe se nadam da Rai i TVEi puštaju na svoj satelitski kanal

Pa baš deluje brzo, čim izvuče cev iz igrača odmah se smanji health bar :unsure:
Ona animacija prelaska na "umanjeni" health, tj. ovo nestajanje mi je nekako tromo, slika mi nekako predugačko bledi dok ne nestane. Bolje bi bilo da se samo u trenu izgubi umesto da se razvlači kroz celi sekund, i barem da se napravi bljesak po celom ekranu u narandžastoj boji u istom trenutku, kao što postoji u igricama. Ali dobro, to je samo moje mišljenje, možda grešim

RTS 3 ja mislim I nije nacionalni kanal.
RTS 3 je nacionalni kanal i može se gledati putem antene, ali i preko svih kablovskih operatera.

Na EON-u je na poziciji 19, na Irisu 140, na Hipernetu 15.

Back