Zasto? Nemas RTS 3 na TV-u?Kako spojiti hajp i RTS 3 u jednu recenicu? Na sve to necu moci da pratim prenos uzivo![]()
Imam RTS 3 nego cu biti na nekom kratkom putu...Zasto? Nemas RTS 3 na TV-u?
https://www.escunited.com/1st-dress-rehearsal-breakdown-part-1-norway-serbia-malta-latvia/As with the national final performance, Luke Black lays on the white platform that looks a bit like a lotus. It seems to be a lot bigger than before. The LED creature from the national final got an upgrade and seems to be even more daunting than before. Some great black and white visuals appearing when the first bass kicks in.
Ali ja trenutno nemam internet za Youtube.Imate svakako youtube, bez komentara, ali ima love stream oficijalni
Još samo da ti nestane struja i doživljaj kompletan.Ali ja trenutno nemam internet za Youtube.
NE GA BAKSUZIRAJ!Još samo da ti nestane struja i doživljaj kompletan.![]()
Ona animacija prelaska na "umanjeni" health, tj. ovo nestajanje mi je nekako tromo, slika mi nekako predugačko bledi dok ne nestane. Bolje bi bilo da se samo u trenu izgubi umesto da se razvlači kroz celi sekund, i barem da se napravi bljesak po celom ekranu u narandžastoj boji u istom trenutku, kao što postoji u igricama. Ali dobro, to je samo moje mišljenje, možda grešimPa baš deluje brzo, čim izvuče cev iz igrača odmah se smanji health bar![]()
RTS 3 je nacionalni kanal i može se gledati putem antene, ali i preko svih kablovskih operatera.RTS 3 ja mislim I nije nacionalni kanal.