rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa bukvalno ću ih ukinuti. Zaista postaje nepregledno. Ne mora se svaki tvit ovde podeliti. Ako vam se dopadne neki, onda ga lajkujete ili prokomentarišete tamo, a ne na forumu. Na forum prenesete baš ako je nešto posebno i interesantno. Ovo ne samo da puni bazu foruma nepotrebno, već i opterećuje forum. Skoncetrišite se na bitnije vesti. Isto i za probe, već sam podelio link ka sajtu španske tv gde imate jedan zajednički snimak da pogledate za sve takmičare, svega 3 minuta, a onda neko uzme to iseče pa deli po tviteru, a na forumu onda završi deset verzija tog istog.​

Publika je odličnoooo odreagovala i to baš, baš glasno čak 3x u toku same pesme. 👌👌Iskreno, da li je takva publike koja je trenutno u areni ili šta već ali publika u areni evidentno voli Luku i našu pesmu ove godine. Ovakvu reakciju na našu pesmu nisam očekivao. Zatečen sam skroz ali i oduševljen. ❤️
Uz to i dobro je otpevao čak kažu puno bolje nego na prvoj probi danas.

E odlična reakcija. Ovo mi je falilo sve vrijeme, da pjesma oživi, isti problem sam imao sa Beauty Never Lies i bila mi je ispod 12. mjesta na listi sve vrijeme.

Žao mi je što PZE nije imao publiku ni prošle ni ove godine, pa ne znamo kako bi zvučala Muškarčina recimo, ili Baloš, ili Zejna uz reakciju jaku. Ovo je top i baš podigne stvar.

Neka je sa srećom sutra 🤞

Samo što ovo više nije bitno žiriju jer žiri ne glasa večeras, amin.
Mislim da glasa, ali da su njihovi glasovi tek treća opcija - ako zakaže tvt, onda se uzima onaj prosjek par drugih zemalja, ako ni to ne uspije, onda žiri. Ako se ne varam

Back