rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ima tu drugih elemenata koje ziri moze da prepozna i da ih lepo oceni
Ok, lepo je osloniti se na druge elemente onda ako već ono što je esencija pri ocenjivanju ne postoji.

Ta druga esencija u kriterijumu će pripasti potencijalno Finskoj.

Treba biti zadovoljan finalom. A od publike ne znam šta da očekujem, tu mi već može imati neke zanimljive poene.

Voleo bih da za promenu od žirija prođemo dobro, ali ne vidim da je taj scenario moguć. Verovatno će proći kao Hurricane. Mada kako god, nije ni da smo se previše uzdali u žiri. Ostajem pri tome da je neko 15. mesto najrealniji scenario, ali nadam se da će me razuveriti.

Meni deluje ko da je Hrvatska bila odmah iza Švedske i Finske. A odmah iza Izrael, Portugal? Hmm...

Ta druga esencija u kriterijumu će pripasti potencijalno Finskoj.
Misliš na nastup ili na melodiju i produkciju?

Mada je meni i naš nastup sad bolji 😍
(Kod Käärije mi je nastup lošiji nego na UMK 😭)

Sad sam bas uzela da paziljvo odslusam vokal, i on nije nigde falsirao (nisam laik btw). Samo je bio tih i dosta šaputao ‘samo mi se spava’.

Ja mislim da je skroz dobar nastup bio, i to sto je bio tih je sigurno od treme koja je potpuno razumljiva za prvi ovako veliki nastup + sve sto se izdesavalo u Srbiji. U finalu samo da se opusti i pusti glas ❤️

Zanimljivo, moji prijatelji koji takođe nisu laici su popljuvali vokal. Baš ću sad pitati šta kažu za šaptanje u intonaciji.

Sad sam bas uzela da paziljvo odslusam vokal, i on nije nigde falsirao (nisam laik btw). Samo je bio tih i dosta šaputao ‘samo mi se spava’.

Zanimljivo, moji prijatelji koji takođe nisu laici su popljuvali vokal. Baš ću sad pitati šta kažu za šaptanje u intonaciji.
Luka je uvek intonativno tačan. Lepo je pevao i ovaj put, samo je u nekim delovima bilo previše šaputanja. Malo da smanji šaputanje i ako je moguće pojača mikrofon i biće fantastično, mada meni ni ovo nije bilo loše.

Zašto mi sve te reči da je sve vokalno super zvuči kao utešna nagrada? :cry:

Back