Ok, lepo je osloniti se na druge elemente onda ako već ono što je esencija pri ocenjivanju ne postoji.Ima tu drugih elemenata koje ziri moze da prepozna i da ih lepo oceni
Ok, lepo je osloniti se na druge elemente onda ako već ono što je esencija pri ocenjivanju ne postoji.Ima tu drugih elemenata koje ziri moze da prepozna i da ih lepo oceni
Dvostruki standardi, ponavljam.Saptao je i stenjao onaj Svedjanin 2018. Ali dobro, mi nismo Svedska pa svakako ni ne ocekujem vise od 20 poena.
Misliš na nastup ili na melodiju i produkciju?Ta druga esencija u kriterijumu će pripasti potencijalno Finskoj.
Svedsku pitaju koliko godina je trajao sedmogodisnji rat, a Srbiju da nabroji imena 50 sinova trojanskog kralja PrijamaŠvedska je štreberka popularna u odeljenju, dok je Srbija panker koji s vremena na vreme dobije dobru ocenu iz predmeta.
Pretačno!!!Svedsku pitaju koliko godina je trajao sedmogodisnji rat, a Srbiju da nabroji imena 50 sinova trojanskog kralja Prijama
Sad sam bas uzela da paziljvo odslusam vokal, i on nije nigde falsirao (nisam laik btw). Samo je bio tih i dosta šaputao ‘samo mi se spava’.
Luka je uvek intonativno tačan. Lepo je pevao i ovaj put, samo je u nekim delovima bilo previše šaputanja. Malo da smanji šaputanje i ako je moguće pojača mikrofon i biće fantastično, mada meni ni ovo nije bilo loše.Zanimljivo, moji prijatelji koji takođe nisu laici su popljuvali vokal. Baš ću sad pitati šta kažu za šaptanje u intonaciji.
Šaputanje nema intonaciju. Šaputanje je vrsta šuma.Zanimljivo, moji prijatelji koji takođe nisu laici su popljuvali vokal. Baš ću sad pitati šta kažu za šaptanje u intonaciji.
Pa kako smo onda bili intonativno tačni?Šaputanje nema intonaciju. Šaputanje je vrsta šuma.