rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa to je bila realna mogućnost od kada su pobedili na Dori samo sto niko ovde nije zeleo da to vidi lol
Bože kako nije, pa ja sam to odmah napisao, a i za Belgiju sam kazao to, sećaš se omikron baš si ti bio tu i reagovao na to.. 🤭
Sinoć sam mislio da i 🇦🇺 ide ispred nas, ovde je preveliki hajp za Australiju trenutni, ali to može da zavara jer vidim na yt ništa posebno...

Ma ima nas nekoliko, nisam baš samo ja lol

(Što se tiče Evrovizije...
Što se tiče toga da ću možda preći 1000km za prvi Lukin koncert posle Evrovizije, sigurno da jesam 😆)
Hahaha "luda" si skroz! 😍🙌

Ja ne želim i dalje to da vidim! Do sutra. 😭
Hrvatska na levoj strani tabele sa Severinom, Zakom i Let 3.

Nadam se da ce to biti lekcija da Evropa ne zeli pristojnity Hrvatsku. Zelimo unhinged Hrvatsku.

Sledeće godine Indira.

Na kladionicama smo na 23. mestu, a na top 10 chances smo na 25. mestu. Bukvalno se pravi atmosfera da ce nas dijaspora i ex-yu spasiti od bottom 3 tako da brace yourself. A kako je sve lepo krenulo u februaru sa Lukom moze top 10, mozda top 5, sa Balosem nizi top 10, Princ, Zejna top 15. Jako smo se ispalili ove godine.

Nikada gora pozicija Srbije pred finale na kladionicama. Mislim da je i Balkanika bolje stajala.

Borba za TOP 20 here we come. Lol

Čekaj, kako se odjednom došlo od "ma Luka ide u levu polovinu tabele" do "lizaćemo dno sa kosovskim albancima". Dajte malo optimizma, pa jel stvarno verujete da je moguće da prođemo gore od Balkanike?

Što bi rek'o jedan pametan čovek baš na Evroviziji: "I have only one rule: always stay cool like a swimming pool".

Pa ko nam kriv kad niko neće da pljune neke veće pare da se uplati po kladionicama na Srbiju da do sutra uveče ne kažu tako 😅

Moja teorija zavere uvek je bila da oni dodju do rezultata i zato kladionice ne grese mnogo na dan finala.

A ovaj krah na kladionicama ničim izazvan verovatno je posledica njihovog otkrivanja kako smo prosli u pf.

Back