rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ma ja navijam da Finci pobede, lako ćemo se mi sledeće godine u Helsinkiju snaći, to nam je poznat teren.

Što se tiče paketa, jedine varijante koje su dolazile u obzir su bili Baloš i Luka, možda eeeventuualllno Dzipsi. Sve ostalo (poput Zejne, HCN, Princa) je bilo toliko daleko od paketa za Liverpul da nema svrhe ni govoriti o tome.
Slazem da su Dzipsi i Balos bili najbolji nakon Luke ali oni nisu bili TOP3.

Druga opcija je bio Princ a treca Nadja.

Princ je takav potencijal steta sto se traci na ove limunadice.

Ma kako god da bude... Hteli smo na rizik opet i to je ok, ali rizik znači ili top ili flop, izgleda da će nažalost biti flop. Šta da se radi, na nama je da podržimo Luku do kraja i nastavimo dalje.

Meni i dalje neprijatan osećaj stvara činjenica da je naš tvt na PzE dao 12p pesmi koja pripada nekoj drugoj evrovizijskoj eri (+ on može mnogo bolje).

U masi fema sa elektronikama, dosao je tetovirani muzjak iz 2006. koji peva o orijentalki, i nije neko iznenadjenje.

Gledajte Oko magazin danas, biće evrovizijskog sadržaja :)

Ivane, podkast ste skroz otkazali zbog situacije?

Ili će biti kasnije emitovan posle Evrovizije?
Podkast, nažalost, nije bio ni planiran ove godine iz tehničkih i drugih razloga, pre svega zbog vremena i obaveza potencijalnih gostiju, ali ga sigurno ne bismo ni emitovali u ovakvim okolnostima.

Ipak, imam i dobre vesti, stekli su se neki uslovi, pa se nadam da ćemo moći redovnije da snimamo podkast, možda i tokom cele godine, ali ne bih da obećavam ništa. Obavestiću na vreme :)

Nikada gora pozicija Srbije pred finale na kladionicama. Mislim da je i Balkanika bolje stajala.

Borba za TOP 20 here we come. Lol
Balkanika bila na poslednjem, 26. mestu. Nek bude i Luka za 7 pozicija bolje pozicioniran u zvanicnom plasmanu i ja zadovoljan.

Back