Gore sam se osećala kad Egret nije ušao u finale, nego sad kad je Luka zauzeo 24.mesto.
Mislim da sam tad napisala da se nadam da posle Liverpula nećemo ponavljati Egretov refren- Ako shvatim sve kasno.
Sad shvatam da ne treba ništa da menjamo u izboru pesama koji smo započeli sa Konstaktom. Ako propadamo neka bar propadamo sa pesmama koje su kvalitetne i pomeraju granice. Luka nije nezapažen, a to je mnogo važnije od pobede. I nije isto kad za pesmu nisu glasali jer je ne razumeju nego da kažu da je loša.
Balkanska balada- ne više. Ako hoćemo baladu onda treba nešto u stilu Egretovih, ali sa harizmatičnijim izvodjačem i scenskim nastupom zbog kog ćemo ili da se grlimo ili da plačemo.
Ne žalim što nismo poslali nekog drugog sa PZE. Mislim da bi rezultat bio za mesto ili dva, bolji, a pesma bi prošla nezapaženo. Kvalitet pesama nije bio za visok plasman. Izvodjači su isuviše neiskusni i mislim da treba da sačekaju bar takmičenje. Pohvalili bi možda pevanje, ali rekli da je scenski nastup siromašan, melodija prevazidjena, već bi nešto našli.
Lukina pesma je imala odličnu produkciju, dobar scenski nastup, on se dobro snalazio sa medijima. Ni on, ni mi što smo ga birali nemamo čega da se stidimo.