rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I sad kad krenem da pricam mojima kakav je rezultat bio, oni ce vec da kazu, ma pesma je bila jako losa. Bolje da cutim i da ne pricam nista.

Gore sam se osećala kad Egret nije ušao u finale, nego sad kad je Luka zauzeo 24.mesto.

Mislim da sam tad napisala da se nadam da posle Liverpula nećemo ponavljati Egretov refren- Ako shvatim sve kasno.
Sad shvatam da ne treba ništa da menjamo u izboru pesama koji smo započeli sa Konstaktom. Ako propadamo neka bar propadamo sa pesmama koje su kvalitetne i pomeraju granice. Luka nije nezapažen, a to je mnogo važnije od pobede. I nije isto kad za pesmu nisu glasali jer je ne razumeju nego da kažu da je loša.
Balkanska balada- ne više. Ako hoćemo baladu onda treba nešto u stilu Egretovih, ali sa harizmatičnijim izvodjačem i scenskim nastupom zbog kog ćemo ili da se grlimo ili da plačemo.

Ne žalim što nismo poslali nekog drugog sa PZE. Mislim da bi rezultat bio za mesto ili dva, bolji, a pesma bi prošla nezapaženo. Kvalitet pesama nije bio za visok plasman. Izvodjači su isuviše neiskusni i mislim da treba da sačekaju bar takmičenje. Pohvalili bi možda pevanje, ali rekli da je scenski nastup siromašan, melodija prevazidjena, već bi nešto našli.

Lukina pesma je imala odličnu produkciju, dobar scenski nastup, on se dobro snalazio sa medijima. Ni on, ni mi što smo ga birali nemamo čega da se stidimo.

Žao mi je zbog plasmana, zaslužio je mnogo bolje od Balkanike i Nevene Božović i Uraganki 😭 Ali sam vam rekao da ćemo završiti u bottom 5.

Svakako sam ponosan na Luku i pesma i nastup su nam bili odlični.

Zamislite posaljemo neku senzaciju kao Kaaaariju i pobedi nas smrdljiva Svedska na ziri glasove....

Njih treba izbaciti sa ESC lol

Ja mislim da bi trebalo da priznamo da je Luke bio loš i neubedljiv uživo i to je razlog zašto smo prošli ovako, nažalost.
Zapravo ono sto sam od samog pocetka govorio. Problem je u njemu! Stav, koji nije potkrepljen harizmom, pesma u kojoj se prodaje kvaziumetnost, a ne pamtljiv perfrormans, koji ide uz upecatljivu melodiju,, Sve je islo da bude kopija in corpore sano, hteli ste jednu probritanjenu verziju, dobili ste. Prosao kao UK. Sledeci put prsticima glasajte za ono sto vas raduje a ne na kalkulator top 5, top 10 minimalan, pa sta bude nek bude, a bice (jer tako smo Konstru progurali pored Sare)...

Isto nazalost ljigavko Tarzan bi prosao dosta bolje, jer bi njega podrzala dijaspora ohoho vise, em sto je etno, em sto glasom podseca na Colica (mnoge sam slicne komentare citao), i ostavljao je utisak na srednjovecne ljude. A i sa onakvim izgledom, ne bi bio ni medju mladjima nezapazen.

Dakle poenta je - odabrali smo pogresnog od pocetka, kao sto sam se i bojao, sreca nasa pa su izbacili ziri u polufinalu jer onda tek ne bismo ni prosli u finale.

Do sledeceg izbora za naseg predstavnika. Peace!

Gore sam se osećala kad Egret nije ušao u finale, nego sad kad je Luka zauzeo 24.mesto.

Mislim da sam tad napisala da se nadam da posle Liverpula nećemo ponavljati Egretov refren- Ako shvatim sve kasno.
Sad shvatam da ne treba ništa da menjamo u izboru pesama koji smo započeli sa Konstaktom. Ako propadamo neka bar propadamo sa pesmama koje su kvalitetne i pomeraju granice. Luka nije nezapažen, a to je mnogo važnije od pobede. I nije isto kad za pesmu nisu glasali jer je ne razumeju nego da kažu da je loša.
Balkanska balada- ne više. Ako hoćemo baladu onda treba nešto u stilu Egretovih, ali sa harizmatičnijim izvodjačem i scenskim nastupom zbog kog ćemo ili da se grlimo ili da plačemo.

Ne žalim što nismo poslali nekog drugog sa PZE. Mislim da bi rezultat bio za mesto ili dva, bolji, a pesma bi prošla nezapaženo. Kvalitet pesama nije bio za visok plasman. Izvodjači su isuviše neiskusni i mislim da treba da sačekaju bar takmičenje. Pohvalili bi možda pevanje, ali rekli da je scenski nastup siromašan, melodija prevazidjena, već bi nešto našli.

Lukina pesma je imala odličnu produkciju, dobar scenski nastup, on se dobro snalazio sa medijima. Ni on, ni mi što smo ga birali nemamo čega da se stidimo.
Radije i Lukino 24. mesto nego neko 14. ili 15. sa seljoberima a la aca lukas.

Back