Slažem se da je bolje što nismo potrošili Baloša. Biće iskusniji, sigurniji, izvući će neke pouke, a što je jako bitno više nepoznat i mnogi ESC fanovi ga vole.
Momak radi vrlo pametno: ove godine prvo upoznavanje preko PZE, pa iskustvo na većim nastupima poput onog u Poljskoj da oseti atmosferu evrovizijske publike, pa stvaranje veza sa ESC blogerima, još malo treniranja glasa i živaca, po mogućnosti i jedna pesma i otići će na takmičenje daleko spremniji nego što je bio Luka.
Ali ima i onoga, da mu je deo glasova ove godine uzeo Džipsi koga su, čini mi se mediji, a i muzičari više podržali, a čini mi se da ni on ne odustaje od Evrovizije.
Čini mi se da ne odustaje ni Zorja, koja je prošle godine postala vidljiva evrovizijskim fanovima do nivoa omiljenosti, Sinan joj verovatno pamti ručak u Beogradu, nije zaboravila da peva, ali joj fale veliki koncerti i nadasve pesma. Meni se svidela njena verzija Egretove pesme, ali balade traže osmišljeniji nastup od brzih jer ako se ne oseti atmosfera džaba sva vokalna virtuoznost.
Znam, mnogi će reći da je smor, ali uz dobar nastup ovo više izuva iz cipela nego balkanska balada. A i da mene i @Pokahantasa želja mine