rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovo dvoje novinara su tako povrsni, u stanju su da pricaju sat i nista da be kazu. Strucnjaci.
Bukvalno lupetanje gluposti, narocito ove bumerke koju je pregazilo vreme pa stalno traga za nekim pesmama koje ne nalazi.

I vise pricali od gosta.

Blic je izbacio još par isečaka intervjua sa onom bivšom SPSovkom:
https://www.blic.rs/zabava/ovo-je-z...terapiji-sa-slavicom-djukic-dejanovic/8cj0nc0
hrIk9kpTURBXy83ZGMxMTMxN2YzMGJlMmUxYzFhMjlmY2U5M2UzYjBlOC5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

ds7k9kpTURBXy83ZTczMTllMjMxOTU3NmU2ZTFmNDkwZTBjYjM2OThmYS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

Pobogu, Slavica nije neka tamo bivša SPS-ovka, već ima svoje zanimanje (neuropsihijatar, radila dugo i kao profesor na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, doktorirala pre 4 decenije), za razliku od nekih drugih koji su u politici.

Ko bi onda nasledio Sandru u ulozi filmskog kriticara, mislim da niko osim nje to nije radio. A za urednika informativnog programa se niko nije prijavio na konkurs, jadna li je ova zemlja...

Sandra je vec sada Oliverina pomoćnica(zamenica?) pa po logici državnih preduzeća pozicija verovatno ide njoj.

Ona je osoba koja i dolazi tu iz sveta zabave a ne informative kao Olivera pa je zanimljivo sta ce raditi. Moguće nista nego ce samo nastaviti kao i do sada.

Gotovo da mi deluje logicno da bi nova urednica htela da ostavi neki svoj trag i unese neke promene mada ko ce ga znati

Back