lako, nek se poveća udeo publike u ukupnom glasanju. Moj predlog je 2:1 (publika kao do sada, a žiri 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 8)To je najlakše, to svako može, linijom manjeg otpora, udri po žiriju, niz dlaku fanovima, ma "milina", a poenta je videti šta i kako, analizirati malo uzročno-posledične veze..![]()
Verujem da se glasovi publike saopštavaju na kraju i zbog toga da bi prosečnom gledaocu utisak bio da publika donosi odluku - što se baš pokazalo "tačno" ove godine
Ako ne menjaju odnos, onda bi možda moglo na početku glasanja, žiri zbirno, a da se glasanje publike ne završi, već da se glasa i nakon žirija još nekih 20 minuta. Isto bi trajao program, možda i kraće![]()
Vrv, evo EBU zakazuje vanrednu sednicu sutra da vidi šta će i kako će po njenim uputama za dalje..Je l' rekla Duška nešto važno danas?
Nešto je spominjala da smo ove godine dosta potrošili ?! Valjda je mislila na prop i rekla da, recimo, vatromet na sceni košta 20000 evra. Rekla je da smo mi bili dobri a da ćemo sledeće godine biti još bolji.Je l' rekla Duška nešto važno danas?
Nije to, nego neki su kmecali posle ESCa kako bi RTS navodno odustao sto zbog Vucka, sto zbog rezultata.Meni učešće uopšte nije bilo upitno, pa nismo završili poslednji u pf lol