rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Pa Teya je jedna od retkih koja je pogadjala tonove bez pratecih vokala. Na pocetku gde joj je vokal totalno ogoljen uz minimalnu muzicku podlogu, ona je zvucala kao na audio snimku.
Taj pocetak super peva al za ove visoke (do svetle zvezde danice deo) se muci i tu se dosta cuju nasnimljeni vokali al bice to top u svedskoj

Ma ziri je redovno wtf prosle godine plejbek kipranina stavili iznad svajcarca msm stvarno

Sta mislite hocemo li ove godine voditi neke back vokale s njom u Malme?

Ljudi, prerano je da uopÅ”te sad polemiÅ”ete i kalkuliÅ”ete koliko bodova možemo dobiti u polufinalu a da joÅ” ni sve pesme nemamo, a ne znamo ni kako većina favorita kladionica zvuči uživo niti kakav stejdž presens će nam servirati. Uživajte u pesmi, imamo paket kao skoro nikad do sad i baÅ” me zabole i za kladionice i za žiri evropski i Å”ta će i kako će i Å”ta bi bilo kad bi bilo. Nudimo kvalitet u svakom smislu ove godine od pesme kao osnove jer džabe sve ako to nevalja, vizuelnu magiju na sceni i dobar vokal uz to.
Najbitnije da je većinski favorit nas ovde pobedio i baÅ” me zabole Å”ta će i kako će tamo to oceniti. Nama se uvek traži dlaka u jajetu ali zato ne tražimo je i mi sami ni sad ni kasnije jer magiju imamo i ovo će Evtopa prepoznati itekako u moru trolova ove godine. Refren i te 2 reči su kao mantra, lako pamtljive i pevljive i ovo a videćete od predovrovizijskih koncerate postaje jedna od himni ovog ESC-a, pevaće je i ko ne razume. 😃 I da, zabole me joÅ” jednom dal' i kako će žiri reagovati u finalu jer moj stav o njima je poznat, dakle politički obojena g.vna.

Ocekujem da u polufinalu prodje sasvim solidno na televotingu jer ce se istaci u konkrenciji, ali u finalu da bude zapostavljena. Tu ce nadam se ziri da pripomogne. Victoria, Amanda, Maro, S10 sve su bukvalno prosle po tom sablonu.

Inače, portugalski verovatni izbor (Jolandu) i Ramondu ne treba gledati kao konkurenciju. Balade jesu, ali mnogo drugačije. Nadam se da će obe u finale i tamo da prođu visoko.

Inače, mi se sa Portugalom poprilično fino pratimo poslednjih godina, uvek smo tu negde na tabeli :) Razmak između Blek Mambe i Uraganki je bio 3 mesta, Konstrakta i Maro su bile na svega 4 pozicije razmaka (a bile su favorit jedna drugoj inače), a proÅ”le godine su Luka i Mimiket bili na poziciju razmaka.

Dakle, poslednje 3 godine smo sa njima podelili i vrh tabele, i sredinu, i dno :)

Ja nisam sumnjao u Tejine pevačke sposobnosti nikad, ali mi je verzija koja je izaÅ”la pre takmičenja bila preslaba. Jednostavno preferiram jače vokale. Zato sam i čekao nastup, i taj revamp, jer mi je falio vizuelni doživljaj kad već nema dranja kroz pevanje koje volim. I hvala bogu pa me je oduvala.

Back