Meni je ta pesma skroz cudna. Kao balada a nastup kao da je bop.Nije Teya jedini izbor, bice tu i Jolanda![]()
Plus mislim da je nepamtljiva skroz.
Meni je ta pesma skroz cudna. Kao balada a nastup kao da je bop.Nije Teya jedini izbor, bice tu i Jolanda![]()
Ovde se u njen vokal sumnjalo otkad je izaŔao spisak, tako da...Teya je studirala pevanje... valjda je logicno da devojka ume da otpeva svoju pesmu kako treba?
Taj pocetak super peva al za ove visoke (do svetle zvezde danice deo) se muci i tu se dosta cuju nasnimljeni vokali al bice to top u svedskojPa Teya je jedna od retkih koja je pogadjala tonove bez pratecih vokala. Na pocetku gde joj je vokal totalno ogoljen uz minimalnu muzicku podlogu, ona je zvucala kao na audio snimku.
Onda nista lolJa se ne bi uzdao u žiri, viŔe se nadam da može dotaknut publiku
Drago mi je Ŕto nisam pratio PZE temu.Ovde se u njen vokal sumnjalo otkad je izaŔao spisak, tako da...![]()
Mislim da nece.Sta mislite hocemo li ove godine voditi neke back vokale s njom u Malme?
I meni je ovo bila poslednja godina da Äitam tu temu.Drago mi je Å”to nisam pratio PZE temu.
Ti ko Å er - malo po malo, pa nova Farewell Tura.I meni je ovo bila poslednja godina da Äitam tu temu.
Od spama ne videh ovako bitnu informaciju. OdliÄno, jedva Äekam. Sad ne mogu da sluÅ”am originalnu verziju jer mi fali kulminacija.Radi se na ubacivanju revampa na platforme, oÄekuju da Äe uskoro uspjeti zamjena.