rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Ali Džehva koja kaže da mora godinu dana da trči na traci i peva da bi se prijavila, ženo ne moraš trčati baš godinu dana ne ideš na olimpijadu. To su sve izgovori, ali glupo je da zavaravaju fanove i daju im lažnu nadu.

Glavna nada mi je za sad Džordži 🙏

Ko je sve Teyu zapratio na insta posle esc i ko nije zašto nije?!

Kvalitetom(pravim) protiv kiča, šunda, primitivizma i turbo folka!
Ovo je jedina pesma koja treba Srbiju apsolutno svuda predstavljati u svetu i Evropi, znamo naravno da se nikada neće ostvariti, ali za sve koji se valjaju od smeha na pomen kultnog benda i najboljeg srpskog benda možda i svih vremena Goblina, a predlažu da nas predstavlja Desingerica, neka dobro, ali dobro poslušaju ovu pesmu, i dobroo, alii dobro otvore uši poslušaju tekst pesme, možda nešto i nauče, a možda konačno se počne iskorenjivati, šund, kič, nemoram i primitivizam koji se zapatio duboku u našem narodu od devedesetih godina pa na ovamo.
Raspadom naše zemlje, umrla je i raspala se i DOBRA MUZIKA!
Živeli ;)

Svake godine iste priče o Picy, Džehvi, Priji... nema od toga ništa. Da je pobedio BL možda bi se i odlučile da idu u Zagreb gde bi imale podršku publike gotovo isto kao u Srbiji. Jednostavno na vrhuncu su popularnosti, imaju nastupe bukurane za godinu dana unapred i verovatno nemaju nameru da potroše par meseci samo za pripremu za PZE. Pa onda ako i odu na Evroviziju to je onda još potrošenog vremena, živaca i novca.
To im nije prioritet u ovom periodu života i to je tako. Picy da je htela otišla bi odavno, a ne svake godine pričala o pesmi iz fioke i davala lažnu nadu fanovima. Da je pozvana kada smo birali interno izvođače možda bi i prihvatila.
Sada je realnije da se prijave Ceca i JK, koje su na zalasku karijere, nego ove pomenute.
Zgrožen sam Dragomirom, ali smatram da Evropa baš to i zaslužuje, tako da puna podrška.
I ja mislim da od tij mejnstrim izvođača nema ništa, jer ESC znači pauzu u nastupanju i gubitak desetina hiljada evra.

Mislim mogu i da ne naprave pauzu pa da dođu kao Uraganke i ne znaju koreografiju jer su imali dve i po probe lol

Samo kad bi skapirale da bi im učešće na Evroviziji sa dobrim pi*kotresom donelo još para nakon evrovizije, poskupela bi im tezga, pa i Urankama je poskupela cena nokon evrovizije
Toliko im bilo dobro i poboljsale svoju karijeru posle Evrovizije da se zauvek raspala cela grupa sto se i ocekivalo..

Ima da se ofucaju kao Ana Nikolić ili da polude kao Karla pa da više nisu za slanje. Mada ja bih ludu Karlu i dalje poslao, zašto da ne. Ona mi ispunjava sve uslove kao Desinger. Nema šanse da ne privuče ogromnu pažnju.

hqdefault.jpg
Maja Nikolić se oseća zapostavljenom dok se priča o ludosti.

Ima da se ofucaju kao Ana Nikolić ili da polude kao Karla pa da više nisu za slanje. Mada ja bih ludu Karlu i dalje poslao, zašto da ne. Ona mi ispunjava sve uslove kao Desinger. Nema šanse da ne privuče ogromnu pažnju.
Luda Karla bi bila apsolutni hit, samo još da ume da peva.

Занимљиво, била је негативна реакција на побједу Кончите па је народ следеће године у Бечу био под гасом да побјеђујемо са Бојаном и хајп био супер тих пар дана.

Исто то очекујем и следеће године, од МА НЕ ГЛЕДАМ ОВО ВИШЕ НИКАД до УЗИМАМО ОВЕ ГОДИНЕ АЛО ЉУДИ

• Like
Reactions: FFM
Jako volim što sad dolaze samo u obzir skrnavštine od izvođača. 😂
Mada džabe se i tome nadamo, dobićemo dogodine izbor novih podrumara, starih podrumara i naravno Zejna je najbolja.

Tim pevacicama je bilo vreme na ESCu da idu pre 15-20 godina... vidimo kako sad prolaze te brze pesmice... jednom u 10 godina se desi neko poput Eleni, ostale su na polovini tabele ili se bore za finale.
Meni je i dalje zao sto 2006. nismo poslali Romale Romali, mislim da bi to tad bilo u top 5 da je otislo.

Pa prošle godine takva pesma bila u TOP 3 lol

I 2022. isto.

2019. godine četvrto mesto. 2018. godine drugo.

BOP je kao etno na PZE, kao ne prolazi, a uvek bude u TOP 3.

Back