rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Jel moguce da je Evrovizija toliko negativno ove godine ostavila utisak na nase, sad je Aleksa u survivor plus ovaj po meni teski podrumar u pevanju, rekao kako nikada ne bi otisao na ESC, jer mu se to nikako nije svidelo ove godine, kako izgleda sve to.

Nervira me kada je u pitanju Eurosong da Srbija nikad ne pošalje nekog ko je u nekom usponu ili vrhuncu karijere, koliko je samo pjevača prošlo koji su imali zavidne karijere i koji su sad totalno nebitni, što zbog RTS-ovog pristupa što zbog njihove vječne nespremnosti. Mislim da je jedino Teya Dora ta koja je imala tu neku veću popularnost i hype pa se prijavila. Mislim da je RTS bio i Saši Kovačeviću jednom ponudio da ide pa odbio.

Meni je Princ solidna opcija kao izvođač, ali isključivo i jedino pod uslovom da dođe sa nekom savremenijom/interesantnijom/moćnijom/komercijalnijom pesmom, umesto 2000s etno-pop prežitaka i retro festivalskih isprdaka u kojima bi da glumi Čolu sa Aliekspresa i sl.

Ali takođe više od njega preferiram Džordžija, samo da recimo bude više elektronike i mraka u zvuku od Luna parka.

Meni je ovakva pjesma od njega skroz ok, mislim realno ima potencijal, ali nema adekvatne ljude da mu napišu pjesmu

Džabe mi raspravljamo koga želimo kad niko od njih pri zdravoj pameti neće da ima bilo šta sa javnim servisom koji izvođače smešta u neke hostele u vukojebini van Malmea, kuka kako nema para ni za šta, koji prenos festivala prekida zbog Si Đinpinga i koji na kraju slavi što je kroz iglene uši prošao u finale.

Meni je ovakva pjesma od njega skroz ok, mislim realno ima potencijal, ali nema adekvatne ljude da mu napišu pjesmu

Pa ok mi je za neko tamo nebitno mesto na PZE, ali mislim da je on vokalno i scenski potencijal za nešto novo bolje lepše više jače, samo da, treba se iscimati za neku baš dobru pesmu i naći ko da mu je uopšte napravi.

Mislio sam više ovako generalno, ne za potrebe PZE-a za koji bi išla ozbiljnija pjesma. Ako Princ ode bićemo delulu pa ćemo se nadati da će proći kao Poljak 2016. hahaha. Opet kažem, na osnovu vizuelnog identiteta mogao bi biti skroz interesantan strancima.

Jel moguce da je Evrovizija toliko negativno ove godine ostavila utisak na nase, sad je Aleksa u survivor plus ovaj po meni teski podrumar u pevanju, rekao kako nikada ne bi otisao na ESC, jer mu se to nikako nije svidelo ove godine, kako izgleda sve to.
On je bio nebitan i kad je trebao da bude bitan hahaha

Ali što se Survivora tiče mogao bih vidjeti Ivanu Štrbac da se prijavi, ne znam jesu li njoj postavili to pitanje zadnji put. Vidim zapratila Baby Lasagnu na Instagramu. 😁

Dal da posaljemo zvuk harmonike kao sto se cuje kod bugarske pevacice Andree sa pesmom Haide Opa, koju je posle presnimila Milica sa pesmom tango. To nam je bas ono turbo.
Заправо, имаш сличан риф и у Ђанијевој песми "Заведе ме и нестаде", тако да мало је то и наше, или можда није...

Vi stvarno mislite da bi RTS pustio Desingera u takmicenje? To mi je bas totalno nerealna prica. 😂 Iako ja nisam protiv toga ako se dobro upakuje. 😄

A Milica i Teodora koriste ESC u fazonu jao jao pa da, to je lepo ali nemamo petlju. Sve dok ne prodje njihovo vreme. Posle ce hteti ali nece moci.
Drugi tvrde da je to nemoguće, ja kažem da je moguće.

Milica Pavlovic je 1991 godište. Kada misli da se prijavi ako ne sada. Kada bude imala 40.
A i ne znam čega se boje. I da prodju loše nece to uticati puno na njihove karijere. Nije sad da Dzehva i Pavlovicka pune Marakane i Ušća.

Pa šta fali i sa 40 da se prijavi, Konstrakta je sa 43 otišla na Evroviziju i postigla uspeh, a ima i starijih. Jedino ako se nadate brzoj pesmi gde će da izvodi neke akrobacije. I kod tih tzv. bopova treba biti obazriv, nije nam pottebno nešto poput ovogodišnje Malte, a ni Kipra U tom slučaju više vremena posvetiti sanoj kompoziciji da bude originalnija, a ne da se pamti kao prosek uz koji se malo razdrmalo.

Svake godine iste priče o Picy, Džehvi, Priji... nema od toga ništa. Da je pobedio BL možda bi se i odlučile da idu u Zagreb gde bi imale podršku publike gotovo isto kao u Srbiji. Jednostavno na vrhuncu su popularnosti, imaju nastupe bukurane za godinu dana unapred i verovatno nemaju nameru da potroše par meseci samo za pripremu za PZE. Pa onda ako i odu na Evroviziju to je onda još potrošenog vremena, živaca i novca.
To im nije prioritet u ovom periodu života i to je tako. Picy da je htela otišla bi odavno, a ne svake godine pričala o pesmi iz fioke i davala lažnu nadu fanovima. Da je pozvana kada smo birali interno izvođače možda bi i prihvatila.
Sada je realnije da se prijave Ceca i JK, koje su na zalasku karijere, nego ove pomenute.
Zgrožen sam Dragomirom, ali smatram da Evropa baš to i zaslužuje, tako da puna podrška.

Back