rs Srbija 2025: Princ - Mila

Znači ovi jesu kostimi za nastup i ovo jeste koreografija... Ne mogu da verujem, ovo uopšte nisam očekivao. Iznenađen sam negativno. 😐

На крају ћемо жалити за оним спотом из студија хахаха

Не знам, ово кад га вуку по поду ми по опису баш не обећава, али драго ми је што ће бити ватре и дима

Ово полуфинале ће баш баш бити паклено, не би ме чудило да буде шокантних испадања и пролазака, свега има, видјећемо шта ће публика да изгласа

Godinama unazad nemamo para ni za šta, a sad smo se i za vatru iscimali 😂 sve jer su se uplašili da ispadamo. Biće smešno ako ispadnemo, a oni uradili sve u njihovoj moći da se to ne desi, ali neka, neka vide da tako treba da rade svake godine, a ne samo kad nam gori pod nogama.

Znači kostim je ono crveno? Što je RTS objavio 😂 verovatno.
Ništa po opisu to je to, malo me više udara da je ipak NQ.
Druze , ako te udara onda odigraj to na kladionici . Kvota je 2.1 , pa lepo uduplaj pare , ako si siguran .

Godinama unazad nemamo para ni za šta, a sad smo se i za vatru iscimali 😂 sve jer su se uplašili da ispadamo. Biće smešno ako ispadnemo, a oni uradili sve u njihovoj moći da se to ne desi, ali neka, neka vide da tako treba da rade svake godine, a ne samo kad nam gori pod nogama.

Sećam se kada je Duška pričala, da li prošle ili pretprošle godine, kako mi ne možemo da očekujemo da ćemo ikada imati para za vatru, jer smo mala država...

Нећу ништа прогнозирати, на основу слика, описа и снимка пробе из једног угла сам био сигуран да Бојана испада тако да нећу ни отписивати а ни бити превише оптимиста

У сваком случају, мислим да је ситуација иста као и раније, пролазак кроз иглене уши са 9. или 10. мјеста, а ако се испадне, биће 11. Може да оде у оба смјера, спреман сам на оба исхода 😄

Sećam se kada je Duška pričala, da li prošle ili pretprošle godine, kako mi ne možemo da očekujemo da ćemo ikada imati para za vatru, jer smo mala država...
Ma gade mi se svi lol stvarno je ispalo tačno da ako želiš dobar nastup moraš doći sa takvim (ne)paketom da RTS iz panike mora da se potrudi, a ako dođeš sa idejom i dobrim nastupom kao Teya onda ti preostane da se pomoliš Bogu da ti ovi iz RTS ne unište taj nastup.

Ja ipak mislim da prolazimo.

Doduse trebalo je da ga razgolite, puste kosu, vetar, magla i cao… ali ne bi RTS bio RTS da nema neke poruke i glumatanja.

Vidi se da kerefekama pokušavaju da nadomeste mankavosti koje pesma ima. Po meni, bespotrebno. Tako je kako je, sumnjam da će teatar na sceni pomoći bilo čemu, naprotiv.

Back