Baš su našli kada će da se otvore...Tačno sam znao da će se otvoriti za vatru u zadnjem delu pesme. Napokon i mi to da doživimo.
Оно јестMeni je svakako sve bolje od meseca, balerine na zavesetini i AI animirane Mile![]()
Ovo je taj deo sa poslednjeg snimka.
Druze , ako te udara onda odigraj to na kladionici . Kvota je 2.1 , pa lepo uduplaj pare , ako si siguran .Znači kostim je ono crveno? Što je RTS objavioverovatno.
Ništa po opisu to je to, malo me više udara da je ipak NQ.
Godinama unazad nemamo para ni za šta, a sad smo se i za vatru iscimalisve jer su se uplašili da ispadamo. Biće smešno ako ispadnemo, a oni uradili sve u njihovoj moći da se to ne desi, ali neka, neka vide da tako treba da rade svake godine, a ne samo kad nam gori pod nogama.
Ma gade mi se svi lol stvarno je ispalo tačno da ako želiš dobar nastup moraš doći sa takvim (ne)paketom da RTS iz panike mora da se potrudi, a ako dođeš sa idejom i dobrim nastupom kao Teya onda ti preostane da se pomoliš Bogu da ti ovi iz RTS ne unište taj nastup.Sećam se kada je Duška pričala, da li prošle ili pretprošle godine, kako mi ne možemo da očekujemo da ćemo ikada imati para za vatru, jer smo mala država...