rs Srbija 2025: Princ - Mila

Kao što ti imaš pravo da budeš naše Sunce pozitive, imamo i mi pravo da budemo 'negativni'.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, koje može da iznosi na esc forumu sve dok se diskusija ne svodi na lični nivo.
Super, budite negativni. Uzivajte 🥰😘😘

Meni će njega biti žao ako ne prođe, jer mi je svakog žao ko ne prođe jer se potrudio i izdvojio mesece vežbanja i para. Ali to ne mora da znači da mislim da nam cvetaju ruže i da je sve kul.

A čekaj, ti ne komentarišeš negativno neke druge predstavnike ove godine koji ti se ne sviđaju? Pritom, mislim da su ovde uglavnom konstruktivne kritike, bez pukog vređanja kakvo se može naći, na primer, na Tviteru. Čak se ni Aleksi ne sviđa ideja za nastup, a kamoli nama ostalima. 😂

A čekaj, ti ne komentarišeš negativno neke druge predstavnike ove godine koji ti se ne sviđaju? Pritom, mislim da su ovde uglavnom konstruktivne kritike, bez pukog vređanja kakvo se može naći, na primer, na Tviteru. Čak se ni Aleksi ne sviđa ideja za nastup, a kamoli nama ostalima. 😂
Ma nije to problem. Nego ovo insistiranje da je sve odvratno je krajne neumesno. Sta onda sa ljudima koji podrzavaju ? Potopljeni forum negativom, kako da se spasimo??? Hahahahahah

😅😅😅 I? Mislis da si me pokopao sta? Pa moja jedna jedina negativa je bila ta jedna recenica i nista vise. Prvi utisak da. Dakle ne sirim depresiju , kasnije, nego NAVIJAM !! I misnjenje mi se promenilo.
Bolje se zapitaj zasto te nije mrzelo da nadjes tu jednu moju izjavu 🤷‍♀️
Nije me mrzelo zato što mi je za to trebalo ravno 20 sekundi + nije to bio jedini post takvog tipa, ne izvrći ono što se vrlo lako može provjeriti. A na ovakvu nekonzistentnost i licemjerje uvijek treba ukazati. Ako već misliš da si podoban/na da konstantno ovdje ljudima soliš pamet i prozivaš ih jer, zamisli molim te, nisu pošto-poto progutali Princa, onda trebaš valjda biti siguran/na da imaš obraza za takvo što.

Niko vam ne brani da podržavate 🥴 isto tako imamo i mi pravo da ne podržavamo i komentarišemo nešto što nam se ne sviđa.

Sve je .. diskutabilno xD
Stvarno je trebao da ide na manje je više.
Ideja mi i nije loša da ovi plesači predstavljaju te neke demone iz pakla, ali on je trebao da bude u belom, kao ono što je Stole napravio, a demoni manje seksi.
Ali, tešim se, možda bude nešto umetnički kao Portugal prošle godine 🥹

Ma nije to problem. Nego ovo insistiranje da je sve odvratno je krajne neumesno. Sta onda sa ljudima koji podrzavaju ? Potopljeni forum negativom, kako da se spasimo??? Hahahahahah
Pa ima dosta negativnih komentara i na drugim temama, pa su možda i tamo neki ljudi u manjini ako im se pesma sviđa. Šta da vam kažem – borite se. 😂 Prosto, ima dosta ljudi kojima se apsolutno ništa ne sviđa od početka, i to se neće promeniti. On ne može sad magično da ima potpuno drugu pesmu pa da se svi oduševimo. Nezadovoljstvo je možda još izraženije i zbog njegove kupovine pregleda, a i zato što smo imali četiri favorita pre njega, a on nije bio ni u planu, niti je svojim nastupom zasenio te favorite da bi zaslužio pobedu.

Nije da je pjesma nešto, ali i s takvom je ove godine imao šansu da pokupi glasove napaljenih europskih ženturača s nekim jednostavnim “strejt” nastupom. Ali jok, on dovede 5 dečkića da se pipkaju, posebno ove godine u moru svega i svačega.

Ne znam, ali po meni baš upropaštena prilika da ubode taj dio publike + dijasporetinu koja bi ga gledala kako Isusa u moru kurvalooka i pederlooka.

Verujem da je nastup dobar, ali glavnoj ciljnoj grupi-srpskoj dijaspori je bitno da se prikaže kroz mišićave, zgodne momke, a ne žgoljave muškarce u mrežastim čarapama. Slažem se da je promašena ciljna grupa, ali hajde da sačekamo i odgledamo ceo nastup.

Ipak, verujem da u ovakvoj konkurenciji imamo šta da ponudimo. Predstavnik nam je jedan od najboljih vokala, medju najlepšim i peva jedinu mušku baladu.

Sigurna sam da nas nastupom neće obrukati. Izvaditi ukosnice i pustiti kosu je najlakše, rezervno odelo sigurno imaju, samo treba imati volju da poslušaš najdobronamernije savete.

ko je mislio i da ce Molitva imati lezbo performans sa zenama u odelima koje se dodiruju...

Ova urbanija i evrovizijska publika svakako neće glasati za njega, a propustio je priliku da pokupi neke poene od wine moms i prođe u finale. Toliko o njegovim pričama kako je autentičan, a sve je uradio suprotno od onoga što inače radi da bi se dodvorio evrovizijskog publici. Iako nikakve pozitivne komentare nije dobijao od njih i trebao je da cilja na drugu kategoriju gledalaca za koju i inače snima pesme i spotove.

Nadam se da će fokus biti više na njemu a manje na plesačima, stvarno ne znam ko je mislio da je ovakva odjeća a i koreo za plesače prikladna za ovu pjesmu

Neće nam ni slike dati nešto veći uvid u nastup svakako, čekam onih 30 sekundi, tu se otprilike da zaključiti šta nas čeka

Opada mi naglo IQ od ove teme, posle ESC pod hitno na dopunsku nastavu da se razluči šta je negativnost a šta pristojna rasprava. Ko je prvi prosuo tu istu negativu po temi optužujući druge da su negativni i ne uvažavajući druge forumaše tako što im lepi etikete, sam će se pronaći.

Ovde se priča kao da će se uznemiriti oni koji ne vole pesmu ako Princ prođe u finale, jeste baš se ide toliko duboko. Najgora sorta su mi ljudi koji žive za to da su u pravu da bi nekome nešto dokazali.

Back