Super, budite negativni. UzivajteKao što ti imaš pravo da budeš naše Sunce pozitive, imamo i mi pravo da budemo 'negativni'.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, koje može da iznosi na esc forumu sve dok se diskusija ne svodi na lični nivo.
Ma nije to problem. Nego ovo insistiranje da je sve odvratno je krajne neumesno. Sta onda sa ljudima koji podrzavaju ? Potopljeni forum negativom, kako da se spasimo??? HahahahahahA čekaj, ti ne komentarišeš negativno neke druge predstavnike ove godine koji ti se ne sviđaju? Pritom, mislim da su ovde uglavnom konstruktivne kritike, bez pukog vređanja kakvo se može naći, na primer, na Tviteru. Čak se ni Aleksi ne sviđa ideja za nastup, a kamoli nama ostalima.![]()
Nije me mrzelo zato što mi je za to trebalo ravno 20 sekundi + nije to bio jedini post takvog tipa, ne izvrći ono što se vrlo lako može provjeriti. A na ovakvu nekonzistentnost i licemjerje uvijek treba ukazati. Ako već misliš da si podoban/na da konstantno ovdje ljudima soliš pamet i prozivaš ih jer, zamisli molim te, nisu pošto-poto progutali Princa, onda trebaš valjda biti siguran/na da imaš obraza za takvo što.I? Mislis da si me pokopao sta? Pa moja jedna jedina negativa je bila ta jedna recenica i nista vise. Prvi utisak da. Dakle ne sirim depresiju , kasnije, nego NAVIJAM !! I misnjenje mi se promenilo.
Bolje se zapitaj zasto te nije mrzelo da nadjes tu jednu moju izjavu![]()
Pa ima dosta negativnih komentara i na drugim temama, pa su možda i tamo neki ljudi u manjini ako im se pesma sviđa. Šta da vam kažem – borite se.Ma nije to problem. Nego ovo insistiranje da je sve odvratno je krajne neumesno. Sta onda sa ljudima koji podrzavaju ? Potopljeni forum negativom, kako da se spasimo??? Hahahahahah