rs Srbija 2025: Princ - Mila

И да, Турбо журка би развалила, није била ниједна таква пјесма у полуфиналу
Mnogo su eurofanovi hejtali Mimi ali moramo svi priznati da nijedna pesma nema ni približan žanr/vajb Turbo Žurke i to je tako.

Da li bi prošla, kao što sam rekla, nemoguće je pretpostaviti, mislim da je bila najbolji izbor pored Tam, ali ignorisana bila NE BI.

Zaspali svi negativci, proroci, i stabibilokadbibilovci. Moraju da odmore od hejtovanja i bola u prsticima od glasanja za konkurenciju. Kako se lepo dise sada 🥰 Vidimo se sledece sezone , nadam se da cete biti malo radosniji tada 😘😘😘

Stefan je miljama harizmatičniji i sceničniji od Luke i Teye

…ni u kom slučaju ne vidim da će ni bodovno a ni rezultstski biti ispod Teyinog rezultata

…u moru sličnih krindž/treš pesama ove godine i eksperimenata, ovo se može izdvojiti i privući sredovečne glasače širom Evrope ali i mladje koji su manjina ali vole ovakve pesme i prepoznaju i žele da podrže kvalitet.

Srbija je 99% u finalu. Što zbog situacije i protesta ali pjesma je dobra i ljudi će glasati po Evropi.

Previše potcenjujete Princa, biće ovo jedan laganiji prolaz u finale sa 7/8. mesta.

Uuu jedva cekam prolaz u finale pa da se vratim ovde da vidim da li ce svi ovi pateticni negativci smeti rec da izuste 🥰
Satkani od depresivne negativne energije
IMG_2670.gif

Koliko bi ko od "favorita" PZE imao šanse na ESC, po meni.

1. Mimi - mislim da bi sam njen kult kao izvođača, plus kao pesma sa ubedljivo najviše lajkova pre nastupa skoro sigurno ušla u finale u ovakvoj konkurenciji. Ističe se po zvuku, nastup na PZE je bio loš, ali je najlakše ispeglati loš stejdžing. Mogla bi angažovati dijasporu, pokog stranca (dobro se kotirala na stranim PZE rankinzima) i to bi bilo sasvim dovoljno. Dao bih joj 80% šanse za finale, ovih 20 samo kao skepticizam da bi bila kuvana noga na sceni.

2. tam - iako su strepnje da je kilava na sceni bile delimično tačne, u finalu se drastično popravila i sa takvom energijom uz verovatno najkeči pesmu PZE bi definitivno imala šanse za finale. Generalno gledano pesma koja bi najviše hajpovala forum, a sa kojom bi imali realistične šanse za finale. Opet ne garant, rekao bih jedno 70% uzimajući u obzir samo finalni nastup.

3. Haremke - ovo bi bilo nešto skroz drugačije od Srbije, što bi verovatno uprlo oči Evrope u nas, obrnuto od Princa. Publicitet je uvek dobar, razapinjali bi ih po medijima i isto tako veličali po nekim drugim medijima i ESC krugovima. Pesma je prijemčiva i mislim da bi za finale imali jedno 60% šanse.

4. oxajo - ljudi bi možda na prvu rekli ovo je delulu, ali sluš ovako. Prvo, pesma je indie rok fazon koji nema preteranu konkurenciju na ESC, skoro nikakvu ako oduzmeš Katarsis koji je ipak dosta mračnija estetika. Drugo, nastup sa PZE bi mogao da preslikaš na ESC (naravno sa istim ili boljim uglovima kamere) i to bi vizuelno bilo jako pamtljivo. Melodijski ne bi bilo svačiji fah, ali bi imalo svoju vernu publiku fanova poput Nape iz Portugala. Za finale bih rekao jedno 45% šanse.

*ovde negde je Princ*

6. Vukayla - da, bilo je velikog hajpa na forumu. Da, i mi smo bili hajpovani. Ipak, hajp je zamro u trenutku kad je tam poboljšala nastup u finalu, što govori o tome da bi girl pop boljeg nastupa pojeo dah po dah za doručak, nažalost. Estetika je lepa, ali ona nema dovoljno iskustva da proda ovu pesmu tako da se svima svidi. Iskreno, ne bih joj dao više od 30% šanse prolaska u finale.

7. Bojana x David - na prvu zvuči kao lokalni radijski hit, a onda skontaš da je imala manje lajkova od pola finalista i da je nastup bio bejzik i čizi. Čak su se i degradirali u odnosu na godinu pre po pitanju stejdžinga. Daje jak JESC vajb, što ne bi trebalo da bude od pesme koju treba shvatiti ozbiljno (nije kao VAEB da je cela poenta kako ne shvataju sebe ozbiljno). Jasno je kako su došli do vrha tvta u finalu, a na ESC bez toga za finale bih im dao 25% šanse da uđu.

Očekivano jbg. Nastup konfuzan, ništa smisleno + slaba pesma, šta očekivati? Lepo za glas ali nije ovo The Voice.

Jel' krenulo slavlje na forumu pošto Princ ispao napokon, verujem puna srca mnogima ovde? 😂
Nikome nije puno srce što je ispala Srbija, ali u poredjenju sa intenzitetom toksične pozitive koja je vladala kod vas par verujem da je svaka kritika doživljavana iz istog mesta kao i ta toxic pozitiva - iz deluluizma 😌

E sada ovako:

Pesmu ne gotivim, ne gotivim njegov lik i delo iz mnoštvo razloga, ne želim ni da ih nabrajam. Imam čak i privatne razloge koje ne bih iznosio. Maksimalno sam se trudio da ne mračim na temi, ne pljujem ga, ne vređam itd. Svega dva - tri puta sam se oglašavao ovde i rekao kako me ne zanima prolazak niti njegov plasman, tako je ostalo i do kraja. Nastup objektivno - dobar, potrudili se jesu, vokal odličan, jedan od boljih i sigurnijih vokala druge polufinalne večeri. Pesma - zastarela, dosadna i prežvakana. Nije bilo dovoljno za finale, jednostavno nismo krupne ribe ove godine, treba i to prihvatiti. Takođe narativ “podržavamo jer je naše pa kako god ili želimo mu finale kako god” ne pije vodu kod mene. Na ovoj temi od njegove pobede, nije moglo da se diše od potenciranja određenih stvari, usiljene podrške i fanatizma. Sve je to ok, ali bez ubeđivanja drugih da moraju da misle i rade isto. Mislim da je ovo za nauk RTS-u da dovede mlade ljude i talentovane u žiri, da bolje izabere pesme koje pristižu na konkurs, da se svake ali SVAKE godine potrude oko nastupa i kadriranja učesnika, KO god da nas predstavlja. Samim tim jer su nabudžili njegov nastup, dokaz je da su ispali neprofesionalni u svim ostalim situacijama kada su druge bolje pesme koje su nas predstavljale u pitanju. (Kada je frka ima se para) Nije mi žao jer smo prekinuli Q streak, moralo je da se desi - nekada. Malo ozbiljniji i profesionalniji pristup svemu od strane RTS-a, manje vodanja kojekakvih ljudi u delegaciji da ispijaju kafe po kafićima, uložiti u nastupe i dozvoliti i sponzore van njihovog budžeta - kao što to rade Hrvati na primer.

Takođe zamerka za Dušku, koliko god ume biti zanimljiva u nekim trenucima i domišljata tako ume biti i neprofesionalna i poprilično neinformisana. Ne možeš sesti i davati lažne informacije gledaocima bez da se pre toga ne informišeš (večerašnji primer Malta - rekla je da KANT na Malteškom znači nešto pogrdno a to nije istina) i to je jedan primer u milion, da ne pričamo o lapsusima koje je imala u većoj meri, a smatram da je nedopustivo. Mislim da je vreme da i na njenu poziciju dođe neko nov, sa novim idejama, humorom - za promenu a i novom energijom. Odjavljujem se iz diskusije a što se PZE26 tiče, pamet u glavu sestrice! 🇷🇸

Na stranu pesma, ali meni iskreno ni on uopste nije bio ubedljiv. Delovao je uplaseno, nije dao nikakvu emociju. A i Bosko Jakovljevic ga je lepo udesio sa outfit-om. Trebao je da pusti kosu, da pokaze bicepse, raskopca grudi, upali wind masine, kemp na max i bio bi nekom interesantan. Ovako mrtva patka.

Na stranu pesma, ali meni iskreno ni on uopste nije bio ubedljiv. Delovao je uplaseno, nije dao nikakvu emociju. A i Bosko Jakovljevic ga je lepo udesio sa outfit-om. Trebao je da pusti kosu, da pokaze bicepse, raskopca grudi, upali wind masine, kemp na max i bio bi nekom interesantan. Ovako mrtva patka.
Isto sam ovo i ja pomislio, ako je vec pesma nedovoljno interesantna, bar idi na izgled. Nije mi jasna odluka da se nastupa u ovom odelu, jos crvene boje. Nije da zbog toga nismo prosli, ipak mislim da je glavni problem u samoj pesmi. Ali mogao je da se zaradi bar neki extra poen.

Потпуно заслужени и очекивано испадање. Прилично лоша, досадна и неинспиративна песма која није заживела ни на домаћем терену, нема шта да тражи вани. Наступ солидан, али не за овакав тип песме, деловало је заиста конфузно.

Мими, Харемке и посебно Там би на овој сцени тек дошли до изражаја. Али шббкбб

Искрено се надам да ће следеће године на ПЗЕ број песама бити смањен на десетак, да ће у жирију да седе млади и талентовани људи који су свесни шта бирају, а не неки метузалеми и сличне појаве

Gde je sad @MilanB da mi kaze kako kukam zbog potencijalnog rezultata Srbije?
Evo me. 😁 Pa da kukaš to je činjenica, i to svake godine. Jednom moraš i da pogodiš. Bravo! Poslednji put si pogodio da ispadamo 2017. i evo, nakon osam, godina si pogodio ponovo. 😂

PS: Naknadno ću se osvrnuti i na rezultate. Mrzi me sada da pišem.

Danas se komunicira emojima, komunikacija se svela na bazičnost, a neki su mislili da će publika razumeti mit o O&E. Pa neka deca ne znaju ni šta je mit, a kamoli šta drugo. Niti ih zanima.
Sada su druga vremena, uspevaju Kaarije, B.L., Erika.

Ма какав црни мит. Па ни они сами не верују у то, него су се ухватили за то да би анимирали бар некога да гласа за то.

Следеће године интерно узети Цомику и Бог да нас види

Iako mi nije bio ni u top 10 na PZE nadao sam se da imamo sanse da prodjemo, bilo je dosta gorih pesama koje su prosle dalje - Danska, Izrael, Luksemburg, Jermenija....

Evo me. 😁 Pa da kukaš to je činjenica, i to svake godine. Jednom moraš i da pogodiš. Bravo! Poslednji put si pogodio da ispadamo 2017. i evo, nakon osam, godina si pogodio ponovo. 😂
Nisam uopste predvidjao 2017. da ispadamo, vec sam dobio tada hladan tus.

Ove godine nazalost predvidljivo da nema nikoga iz bivse Juge i nije mi zao.

Back